Miközben vadul folyik a terroristázás, azért csendesebben, de halad egy-két kártérítési eljárás is a hatóságokkal szemben, ellenem régebben elkövetett törvénytelenségeik kapcsán. És pont ez a baj. Ez, hogy 8 hónappal a „szocialistákat elsöprő fülke-forradalom” után ugyanúgy végtelenbe nyúló eljárásokat kell végigcsinálni, hogy az ember bocsánatkéréshez és kártérítéshez jusson. Miközben a Fidesz által uralt parlament vizsgálóbizottsága vaskos jelentésben ítéli el az elmúlt nyolc év rendőrségi jogsértéseit, aközben a ma már a Fidesz hatalom által irányított ugyanezen rendőri szervek – kvázi szembemenetelve a „kirakat-propagandával” – az ezen jogsértések kapcsán folyó kártérítési eljárásokban körömszakadtukig védik a mundér becsületét, és el nem ismernék a felelősségüket, hacsak jogerős határozat erre nem szorítja őket. Ezeken a tárgyalásokon a gyurcsányizmus időszámítása vígan telik tovább. Lehet, hogy Orbán Viktornak „országújjászervező” szárnyalásai közben néha le kéne ereszkednie a talajra, és visszazökkennie a valóságba, hogy észrevegye, itt a hivatalos szervek „autója kormányzárba ugrott”, és nemigen akarja felvenni az új irányokat. Vagy ez az egész csak egy szemfényvesztés lenne, és valójában semmi nem változott lényegét tekintve? Lehet, végül kiderül, hogy „fülke-forradalom” nem létezik, csak az a klasszikus igazi?
Az MSZP tüntetőleg kivonult valamelyik parlamenti vitáról: Hogy melyikről? Lényegtelen. A lényeg, hogy kivonulhatna végleg, és nem csak a Parlamentből, hanem a magyar nemzet életéből is mindörökre.
Levitézlett SZDSZ-es alakok vezetésével tüntettek a Parlament előtt az új médiatörvény ellen: Nos, az EU Bizottságához már megérkezett a törvény angol fordítása, de hozzám a magyar szöveg nem, úgyhogy nem sok érdemi információval rendelkezem róla. Viszont látva a tévében, hogy még a saját holdudvarából való újságírók is szokták kritikákkal illetni, úgy tűnik, a „nemzeti együttműködés rendszerének” igyekezetében a Fidesznek sikerült bárki megkérdezése nélkül a saját úri kedvére megalkotnia ezt a törvényt. Persze az már végképp gyomorforgató, hogy az EP liberálisai „hisztérianapot” rendeznek a törvény kapcsán, és kérdőre vonják a magyar kormányt, bezzeg mikor Gyurcsány lebukott, hogy belehazudott az ország szemébe, majd ezután még az ezen felháborodott emberek közé is lövetett, akkor nem igyekeztek tiltakozni.
Tunéziában az elégedetlenség országszerte összecsapásokba torkollik a tüntetők és a rendőrség között, a tunéziai elnök 23 év kormányzás után Szaúd-Arábiába menekült: A tunéziai elnök igazából még meg sem bukott, de már elmenekült. Gyurcsány lebukott, majd megbukott, mégis itt él vígan, és továbbra is osztja az észt, ahelyett, hogy menekülne. De miért is kéne neki, ha így is én vagyok börtönben és nem ő?
Afrikában új ország születik. Szudán déli része népszavazás útján elválik az északitól: Nincs már szinte egy olyan kontinens vagy népcsoport a világon, mely ne mutatna számos példát arra, hogy a határok igenis megváltoztathatók. Mi vagyunk lassan az egyetlen impotens nemzet, aki a minket megillető történelmi igazságtételnek képtelenek vagyunk érvényt szerezni, akiknek vezetői évtizedek óta sunnyogva, lapítva kerülik a ma is élő trianoni igazságtalanság felszámolása követelésének a kimondását. Legalább ennyi hasznot húznánk az EU-tagságunkból, hogy ennek rendezését kiharcolnánk tőle, ehelyett „européer bohóckodás” folyik. Szégyen ez!
7 milliárd fontot, azaz 2300 milliárd forintnak megfelelő összeget fizetnének ki „bónuszként” a brit bankároknak: Úgy látszik, mielőtt Orbán Viktorék EU-elnöksége alatt oda is „begyűrűzne” az extra juttatások 98%-os különadójának ötlete, egy számunkra felfoghatatlan nagyságú összeget akarnak zsebre vágni a londoni city bankár-kasztjának tagjai. Vajon mennyi virtuális pénzt kell gyártani a nemzetközi bankvilágban ennek az elképesztő mohóságnak a kielégítésére, aminek ez az angol példa nyilván csak egy apró szelete? Feltehetően nem keveset. Reméljük ennek köszönhetően ez az egész harácsoló tőzsdei bróker-bankárglobalista világ rövidesen a saját kardjába dől. Bár ez az esemény fájdalmas lesz mindenki számára, de sajnos úgy tűnik, máshogy ez nem fog megszűnni.
Az amerikai kontinensen már a méhek fele kipusztult, így Magyarország már méhkirálynőket is exportál: A hazafias médiában már évekkel ezelőtt lehetett olvasni, és előadásokat is meghallgatni erről a témáról. Mára a veszedelem szele elérte a tömegtájékoztatás ingerküszöbét is. Nem egy problémáról van szó a sok közül. Ez A PROBLÉMA. A virágos növények beporzását 90%-ban ezek a rovarok végzik el. A jó úton haladó kihalásuk olyan láncreakciót indíthat el a természetben, ami szinte felfoghatatlan ökológiai katasztrófába fog torkollni. És igazából lövésünk sincs, hogy pontosan mi is áll a jelenség hátterében. Lehet, hogy a vegyszereink, lehet, hogy az elképesztő szinten tomboló „térerő” elektromágneses „szennyezése”. Talány. Úgy látszik a jó Isten intézi a dínók utáni újabb nagy átalakulást. Egyelőre úgy tűnik, hogy mi, magyarok mint a témában „exportképes” tényezők, esetleg túlélők lehetünk, ha ezt is el nem szúrjuk dilettáns vezetőinkkel valahogy.