A tényfeltárók
Molnár F. Árpád és csapata megunta a kis szobákban webkamera előtt készített önismétlő videókat a totális echelonkontrollról, a babiloni szajha eljöveteléről és a Vona-Morvai páros sátáni tetteiről, s úgy döntöttek, kipróbálják az általuk tényfeltárásnak nevezett valamit kint, a szabadban is.
Elsőként Soós József (aki időközben kiérdemelte a Titán becenevet) lépett akcióba (az eset után egyébként Orbán Viktor lemondását fontolgatta, annyira megszégyellte magát a bűneivel való szembesítés során):
 
 
A hallatlan sikeren felbuzdulva, s több hasonlóan félelmetes tényfeltáróval kiegészülve a csapat úgy döntött, miután elégséges mennyiségű videót készítettek guggoló-gondolkodó pózban, felelősségre vonják Lázár Jánost a repülőgép-robbantások és a totális elmekontroll, valamint a babiloni szajha miatt.
Így tudhatta meg Lázár János - barátságos fellépésének eredményeképpen -, hogy a világ legnagyobb csúcstényfeltáróival áll szemben, akik leleplezték a "roma sorozatgyilkosságokat" (s ezért Molnárt halálosan fenyegeti az NBH, Soóst pedig nem akarja megtalálni, hiába ment el a székházukba), s akiket központilag elhallgat a titkosszolgálat, sőt, Molnár F. neve is államtitok, továbbá nem engedik, hogy működjön a tényfeltáró honlapjuk (mely az egész univerzumban be van tiltva, de azért egész jól elérhető folyamatosan bárhonnan) stb.
Sajnos nem derül ki, hogy végződik a beszélgetés, de a végén igen nagy elégtétellel távozik a történelem legnagyobb tényfeltáró csapata, s megállapítják: retteg tőlük mindenki.
Megjegyzés: semmiképpen ne hagyja ki a kedves olvasó a bevezetőt, melyben bemutatkoznak az egész világ legnagyobb tényfeltárói, majd "Titán" rendkívül értelmes kérdéseiből is látszik, hogy veszélyes ellenfelei ők minden titkosszolgálatnak, nem hiába mozgósították ellenük az egész ügynökhálózatot.
Jó szórakozást (figyelem: csak pihenteknek!)
 
 
Kapcsolódó: