Alább olvasható a szervezők felhívása:
2012. január 19-én Pápa városába érkezik Ilan Mor, Izrael állam nagykövete. A nagykövetnek 14:00 órától van programja Pápán.
Találkozik a város fideszes polgármesterével, megtekinti a városban folyó "beruházásokat", számot adnak eddigi tevékenységükről a Pápai Zsidó Kulturális Egyesület és a Hit Gyülekezete vezetői, majd 17.00 órától a Jókai Mór Művelődési és Szabadidőközpontban előadást tart a Petőfi Asztaltársaság szervezésében.

Úgy döntöttünk, hogy a nagykövetet illő módon érdemes fogadni. Ezért a Jobbik Magyarországért Mozgalom Pápai Alapszervezete 2012. január 19-én az előadás helyszínére demonstrációt jelentett be a rendőrségnél, melyet engedélyeztek.
Ezúton kérjük minden nemzetben gondolkodó, az izraeli országhódítás ellen küzdő honfitársunkat, hogy támogassa jelenlétével a megmozdulást.
A demonstráció helye: Pápa, Jókai Mór Művelődési és Szabadidőközpont /az Erzsébet-liget és az Eszterházy út találkozásánál/
A demonstráció ideje: 2012. január 19-én 16:15-től 21:00 óráig
Program:
- 16:15-től gyülekező a rendezvény helyszínén
- 16:30-tól sajtótájékoztató a demonstráció okáról és céljáról
- 16.30-tól csendes, de határozott demonstráció
A tiltakozásnak akkor lesz vége, amikor távozik a nagykövet s az őt "vendégül látók" gyülekezete a JMK-ból.
A demonstrációra 21:00 óráig van engedélyünk.
Arra kérünk mindenkit, aki támogatni szeretné akciónkat, hogy a gyülekezési törvényben foglaltakat betartva, a Jobbik Magyarországért Mozgalom méltóságát figyelembe véve jelenjen meg a rendezvényen!
Tilos a rendezvényre ütő-, szúró és lőfegyvert, vagy annak látszó tárgyat behozni!
Tilos a rendezvényen tiltott önkényuralmi jelképeket megjeleníteni, akár ruházatról, zászlóról vagy kitűzőről legyen szó!
Tilos a rendezvény helyszínét és annak környezetét szennyezni, szemetelni.
Tilos a rendezvényen a hatóság, a nagykövet, az őt kísérők vagy az őt fogadó hazaárulók szóbeli vagy fizikai bántalmazása!
Tábláinkkal, zászlóinkkal, csendes, de határozott jelenlétünkkel, Petőfi Sándor versével üzenünk a nagykövetnek s minden hazaáruló, kollaboráns gazembernek, hogy "Foglalod a kurvanyádat, de nem ám a mi hazánkat!..."

(Kuruc.info)