Mint arról korábban beszámoltunk, vasárnap ismét búzamenetet tartanak Budapesten. Ezúttal a "baseball-ütős támadásról" a liberális médiát teleszipogó közszeméremsértő kórtársaik mellett menetelnek az aberráltak.
A Társaság Egy Tudatos Társadalomért (TETT) nevű szabadelvű gittegylet „Ez itt még mindig Magyarország?” címmel hirdette meg a nagy eseményt Facebook-oldalán. Még egy harcos kis képpel is nyomatékot adtak korszakalkotó kezdeményezésüknek.
Az ökölbe szorított szivárványos kéz militáns üzenete viszont sokkos állapotba sodorta egy érzékeny lelkivilágú sorstársukat. Tandoori Artemisz ijedtében megmérgezne minden magyart.
Zoom
Őérzékenységének facebookos adatlapja ide kattintva érhető el, ha bárki pl. a mérgezés módszertanáról kívánna cseverészni Artemisszel.
A beteg gyülekezet a Harminckettesek terén fog kiállni a bűnelkövetés mellett vasárnap délután fél 5-kor. Egy "panaszlevelet" is át akarnak adni a kirekesztő boltnak. Utána elsétálnak a rendőrség épületéhez, ahol a "gyűlölet-bűncselekményekről" fognak kiselőadást tartani.
Olvasónk megtalálta a "buzitámadás" helyszínét is (Budapest, József körút 48.):
Zoom
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: