Véget ért a Fidesz csikicsuki játéka: az áljobboldali párt, szinkronban Lopcsánnyal, egyértelműen elhatárolódott a Gárdától. A párt ifjúsági tagozata, mintha csak jelre várt volna, még ordenárébb, SZDSZ-es stílben esett neki az MG-nek. Nem csoda: Loppert két éve még azt mondta: liberálisokat és balosokat is várnak a tagozatba.

Popcorni hamisítatlan popcornis stílusban nyilvánult meg. Szerinte a szervezet eltereli a figyelmet a "valós problémákról", és létrehozása valójában "Gyurcsány érdeke". ( A Fidesz tavaly ősszel tetőző ötéves töketlenkedése, a két ostoba módon elvesztett választás, a sunyi összeszavazások persze nem szolgálják Gyurcsány érdekét, hiszen a kormány olyan, mint a fagyi: ha eleget nyaljuk, egyszercsak eltűnik - a szerk.)

Aminek napjainkban tanúi vagyunk, egy félelem- és hisztériakeltő kampány, amely sikeresen tereli el a figyelmet a valós és sokkal nyomasztóbb gondokról, illetve a kormány valós és mindmáig hiányzó teendőiről – fogalmazott Pokorni Zoltán a párt elnökségi ülése után tartott hétfői sajtótájékoztatóján.

Pokorni Zoltán szerint ami ma Magyar Gárda címen történik, az rossz az országnak, és kizárólag Gyurcsány Ferencnek jön jól; a Fidesz alelnöke ezért arra kérte a párt szimpatizánsait, hogy ne legyenek szereplői a Magyar Gárdával kapcsolatos „figyelemelterelő akciónak". A politikus erről a párt elnökségi ülése után tartott hétfői sajtótájékoztatóján beszélt. „Ilyen marketingajánlatot soha még baloldali kormányfő nem kapott" – tette hozzá. (Naná, hiszen bármi, amit nem a Spirituális Vezető, és tévedhetetlen Szentszéke, a Fidesz kezdeményez, az csak és kizárólag Gyurcsánynak lehet jó. Régi, recsegő ezer éves lemez, ideje lenne lecserélni fiúk! - a szerk.)

Az életünket, a jövőnket sokkal inkább meghatározó területeken: az egészségügyben, az oktatásban vagy a gazdaság területén jelentős gondokkal szembesülnek valamennyien. Sőt, néhány területen, így az egészségügyben a káosz jelei mutatkoznak – fogalmazott Pokorni. (És ti mit tesztek ez ellen, lényeglátó Zoli? Már az üres, öt éve tartó pofázáson kívül? Ja, hogy ti is kórházat privatizáltok itt-ott, suttyomban, vidéken? Az pedig végképp nem zavar, kedves spiclifi, hogy véletlenül megint Gyurcsányékkal együtt határolódtok el egy magyar nemzeti szervezettől? - a szerk.)

Nem maradhattak el a Fidesztől megszokott sztálinista stílusú gyanúsítgatások sem: Pokorni szerint, nem tudja, hogy jó szándékú, de meggondolatlan emberek naivitása, vagy "beépített provokátorok tudatos számítása" munkál-e a Magyar Gárda mögött. (Mondja ezt az a párt, amelynek vezérkarában nem csak ügynökök, spiclik gyermekei foglalnak helyet, mint a jó Popcorni, hanem maguk az egykori spiclik is, lásd Martonyit pl. - a szerk.)

„A legvilágosabban szeretném kifejezni, hogy a Fidesz semmilyen közösséget nem vállal ezekekkel a szándékokkal, sőt arra kérem barátaimat, a Fidesz tagjait, hogy maguk se tegyék ezt, ne legyenek akár naivitásból, akár jó szándékból részesei, szereplői, bábjai egy ilyen figyelemelterelő, hisztériakeltő akciónak" – hangsúlyozta.

A Fidesz ifik a ballib kórusban - Loppert libiket toborzott a Zsideszbe

A Fidesz ifjúsági tagozata messze túlteljesítve anyapártját, a legkeményebb szocionista gyűlölettirádákat is lealázó nyilatkozatban esett neki a Gárdának. Loppert Danika, mint ismert, két éve azt mondta egy interjúban, hogy tagozatuk "mindenki számára nyitott" úgy mint "baloldaliak, jobboldaliak, liberálisok, kékhajúak, fekete bőrszínűek is jöhetnek hozzánk".

A Fidesz ifjúsági tagozata elhatárolódik a Magyar Gárdától - nyilatkozta Loppert Dániel, a tagozat (idióta-aljas - a szerk.)vezetője az MTI-nek hétfőn.

"Sem világlátásban, sem gondolkodásban nem értünk egyet a Magyar Gárdával, és szeretnénk tőlük elhatárolódni" - mondta a Fidesz 30 év alatti tagjait tömörítő ifjúsági tagozat nevében Loppert Dániel.

Mint mondta, a Fidesz ifjúsági tagozata szerint nem ez a „militarista" vagy „félmilitarista" felfogás az, ami az ország problémáit megoldja, egy fiatalnak sokkal inkább az életkezdésen, a családalapításon vagy saját vállalkozása beindításán kellene gondolkodnia, „semminthogy gárdákba verődve próbálja meg az ország ügyeit megoldani". (Miért, ki oldja meg helyettük, Danika? Te, és karrierjobbos ifjú barátaid, vagy töketlen anyapártotok politikai kasztráltjai? Mégis milyen "életkezdésre, családalapításra" gondolhat egy mai fiatal Kurvaországban? - a szerk.)

„Ez egy letűnt kor gondolkodásmódja, ami szerintünk borzasztómód káros" – jelentette ki. (A jobboldal 17 éve úgy táncol, ahogy a szocionisták gajdolnak. Ez a nyilatkozat pontosan ezt a letűnőben levő kort idézi, és ennél károsabbat nehéz elképzelni. - a szerk.)

A több ezer tagot tömörítő ifjúsági tagozat szocikollaboráns elnöke hangsúlyozta: azért is döntöttek úgy, hogy elhatárolódnak a Magyar Gárdától, mert úgy látják, hogy az utóbbi időben egyesek megpróbálják összemosni a két szervezetet, mintha a fideszes fiatalok és a Magyar Gárda között bármilyen kapcsolat, vagy egyetértés lenne.

Mint mondta, az ifjúsági tagozat nemrég véget ért nyári táborában is erős biztatást kapott arra, hogy elhatárolódjanak a szervezettől.
 
(MN - Kuruc.info)