A legfőbb ügyészhez fordult a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége a Tel aViv2 keddi Mokka címû mûsora miatt, amelyben Tomcat a Talmudból idézett (tehát nem kitalált) felháborodást keltő mondatokat arról, hogy például egy nemzsidó megölése, becsapása, megerőszakolása a zsidó hittételek szerint nem bûn. 2001-ben a Mazsihisz-közeli SZDSZ-csürhe a Népszabadságban arra vetemedett, hogy a keresztény egyházakat felszólította "antiszemita" hittételei visszavonására*. Akkor nem volt ajvékolás és nem volt szó antikeresztény akcióról. A zsidó Tilos Rádió pedig büntetlenül megúszta azt is, hogy a kereszt mocskolása mellett nyíltan uszított a keresztények kiirtására.


A Mokka főszerkesztője a Talmud-ügy kapcsán elmondta: legközelebb körültekintőbbek lesznek (s feltételezhetően megkérdezik majdani vendégeiket: ugye nem szeretnének a Talmud gyûlölködő passzusaiból idézni?).

A Tv2 kedd reggeli Mokka címû mûsorában olyan kijelentések hangoztak el, "amelyek alkalmasak voltak (...) a magyarországi zsidóság elleni - akár tettleges - gyûlölet felkorbácsolására" - olvasható a magyarság ellen gyûlöletet zsidó körökben meglehetősen felkorbácsoló Mazsihisz Kovács Tamás legfőbb ügyésznek címzett, a szerdán elküldött levelében.

A zsidó tv levette a mûsor linkjét, így most alább pótoljuk más forrásból, íme:


A szervezet arra kéri a legfőbb ügyészt, hogy tegyen meg mindent azért, hogy kivizsgálja, történt-e bûncselekmény a kedd reggeli mûsorban. (Szerkesztőségünk gratulál az MTI-nek, amiért sikerült neki ilyen ártatlanul megfogalmazni, hogy a cionista lobbi helyi képviselője őrjöngve követelte a talmudista bosszút és szörnyûséges "szent" írásukból való idézések azonnali betiltását.)

Polgár Tamás többek között azt hangoztatta a mûsorban, hogy a zsidóság egyik szent könyve, a Talmud erőszakos cselekményre buzdítja a zsidókat a keresztényekkel szemben.

"A Talmudban is szerepel, hogy a gójokkal szemben minden eszköz megengedett, (...) Egy gój megölése nem bûn, de benne vannak ilyen érdekességek is például, hogy egy három év alatti kislányt nyugodtan meg lehet ..., mert ugye visszanő a szûzhártyája" - idézte a nagy felháborodást kiváltó mondatokat a szerdai Népszava, és részben a szerdai Népszabadság is. (Szerk. megj: A felháborodás természetesen nem azért tombol, mert a kereszténygyûlölő zsidóság a mai napig erre a könyvre alapozza "értékrendjét", melynek következtében ellenünk folytonos háborút viselve él köztünk, hanem azért, mert valaki erre fel merészelte hívni a figyelmet.)


Egy Talmud-tisztelő
Szörényi Péter arra a felvetésre, hogy utólag megbánták-e a blogger szerepeltetését, azt mondta, hogy "ez a TV2 hatásköre, akár csak az is, hogy a jövőben szerepel-e még Tomcat a Mokkában".

"Sajnálatosnak tartjuk a történteket, és elhatárolódunk a szélsőséges kijelentésektől (tehát a Talmudtól, hogy egyértelmû legyen - a szerk.). Minden erőnkkel azon leszünk, hogy a jövőben ne fordulhasson elő még egyszer hasonló eset" - mondta az MTI-nek Lóránt Gergely, a TV2 szóvivője.

"A kijelentések minden alapot nélkülöznek" - hazudta Verő Tamás, a budapesti Frankel Leó utcai zsinagóga rabbija (elvégre keresztényeknek nem kell igazat mondani). Hozzátette: a több ezer oldalas, 64 kötetes Talmud teljes egészében kizárólag héber nyelven olvasható. (Ez is hazugság, hiszen ezzel nem cáfolta, hogy például a héberül is kiválóan beszélő Luzsénszky Alfonz XX. század eleji Talmud-fordításai és magyarul való kiadásuk hiteles. Ugyanez mondható el az anticionista Israel Sahak Talmuddal és judaizmussal kapcsolatos feltáró munkájáról. Verő kijelentése magyarul: annak értelmét csak és kizárólag zsidók magyarázhatják, melyre ugyebár nem hajlandók, hiszen nem kívánják a gazdanép felháborodását kiváltani. Inkább csendben gyûlölködnek és a háttérben fonogatják a szálakat. A Talmudot a Talmud parancsa szerint egyébként tilos oktatni nemzsidóknak. És, minő véletlen, a faji alapon mûködő zsidó iskolákban nincsenek is keresztények. Képzeljük el, ha a keresztény egyházak előírnák, hogy tilos Újszövetséget, vagy bármely keresztyén iratot zsidókkal ismertetni, valamint nem vennének fel zsidókat papnak. Egyébként e gyengeségnek köszönhető, hogy míg a fajvédő rabbik közt keresztény nincs és nem is lehet, a zsidók tudatosan épülnek be és fertőzik meg keresztény és keresztyén közösségeinket, egyre több a zsidó, cionista püspök. A magyar katolikus püspöki kar feje például a munkásőr és besúgó vezette Mazsihisz legjobb szövetségese, a holokausztista Erdő Péter. Franciaországban most patkolt el a zsidó érsek, Lustiger, akinek temetésén zsidó liturgia folyt! Eközben egy rabbit kirúgtak és mindenütt a világon kirúgják, ha kereszténnyel köt házasságot - a szerk)

"Magyarul mindössze körülbelül 0,01 százaléknyi szövegrész található kivonat formájában" - tette hozzá, megjegyezve, hogy vannak olyan antiszemita kiadványok, amelyekben a Talmudra hivatkozva szerepelnek "bizonyos félreértelmezett, félremagyarázott, rossz szándékú, uszító tartalmú megjegyzések". (Ki-ki döntse el magának, mennyire lehet jó- vagy rosszindulatúan magyarázni a fent vagy az alábbi linken elérhető kijelentéseket...)

A TV2 - nyilván megrettenve a talmudista zsidó bosszútól - gyorsan hivatásos kimagyarázkodót hívott a stúdióba. A produkció itt tekinthető meg (érdemes külön figyelmet fordítani az itt is szembeszökően megjelenő zsidó felsőbbrendûségi érzésből fakadó pökhendiségre).

(Jéney - MTI - az olvasók tájékozódását szolgáló magyarázatokkal ellátva és magyarítva)

Kapcsolódó: A Talmud népirtásra uszít, és ma is a legfőbb zsidó törvény

*Akinek megvan a 2001 körüli néphazugságos cikk, amelyben ún. hívő értelmiségiek - véletlenül 90%-ban zsidók és SZDSZ-esek - a keresztény egyházak "antiszemita" tankönyveiről és tanairól ugatnak, kérjük, küldje be.

Ugyancsak szívesen várunk egy jó recenziót a Luzsénszky-féle Talmud-fordításról, Luzsénzsky pályafutásáról.


Tisztelt embernek látszó tárgyak!

Kérlek, gondolkodjatok el azon, hogy a zsidóság által hazugnak minősített Talmud-fordítás mégiscsak igaz. Miért? A filozófus szerint “szeretet” teológiáját képviselő zsidók követték és követik el ezeket is:

A világ első terroristái éppen a zsidók voltak, amikor annak idején az 1945 körüli időkben sorozatos robbantásos merényletekkel akarták meggyőzni a Nyugatot (egyébként sikerrel), hogy ismerjék el izrael létrejöttét. Gondolom a felebaráti szeretet jegyében ölnek, gyilkolnak palesztinokat, és akármilyen más nemzet lányai, fiait, ha azoknak éppen arra van dolguk, vagy fel merik emelni a szavukat a zsidóság fajirtó politikája (mentalitása) ellen.

(Javaslom ezt a honlapot megtekintésre.)

Jelenlegi hazánkban is folyamatosan mérgeznek minket (lásd kálisó is), és milyen érdekes, azon emberek, akik ez ellen tehetnének (ha akarnának, de nem), azok mind-mind zsidók.

Végig lehet tekinteni a világon, és aki nem csak néz, hanem lát is (utánajár a dolgoknak), és nem hagyja magát becsapni a tv (a tv2 és az összes hazai csatornától) által, akkor egyértelmû lesz, hogy a zsidók, azok a mézes-mázas önsajnáló, öntömjénező, embernek hazudott tárgyak milyenek is valójában. Azt hiszem, elég is lesz nekem is egy Újszövetségbeli idézettel zárnom:

„Monda azért nékik Jézus: Ha az Isten volna a ti atyátok, szeretnétek engem: mert én az Istentől származtam és jöttem; mert nem is magamtól jöttem, hanem ő küldött engem. Miért nem értitek az én beszédemet? Mert nem hallgatjátok az én szómat. Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni.” Jn 8. 42-44 – Károli Gáspás féle fordítás.(Kuruc.info: a tetûhintások vélhetően ennek hitelessését is kétségbe vonják, mondván, a Hit Gyülekezetének nyilván más fordítása van)

(M. László)

Kapcsolódó: Olvasónk a talmudvédő professzor szerepléséről