Az MSZP V. kerületi szervezete az elmúlt hónapokban több alkalommal tett kísérletet arra, hogy a Jobbik karácsonyi keresztállítását felháborító újdonságként tüntesse fel, s az én nyakamba varrja, hogy ilyesmit merek engedélyezni, de elég baj, hogy maguk a komcsik nem tettek meg mindent a jelenség felszámolására – derül ki Rogán szánalmas sajtóközleményéből.
Az egyre idegesítőbb politikus szerint a szocialisták és Steiner Pál 2005–2006-ban megakadályozhatták volna a határozat felfüggesztésével a Jobbik fakeresztállítását, mégsem tették. 
Az MSZP V. kerületi szervezete az elmúlt hónapokban több alkalommal tett kísérletet arra, hogy a Jobbik karácsonyi fakeresztállítását felháborító újdonságként tüntesse fel. Rogán Antal ezt azért tartja furcsának, mert a Jobbik Steiner Pál polgármestersége idején is kapott engedélyt Belváros Önkormányzatától fakereszt felállítására. A tulajdonosi bizottság akkori döntését Steiner Pál polgármesterként felfüggeszthette volna, mégsem tette mindezt – sajnálkozik a rapper.
Ettől még készen állok arra, hogy közös nyilatkozatot fogadjunk el Budapest III. kerületéhez hasonlóan a képviselő-testületi ülésen – tette hozzá. A fideszes politikus szerint ez már januárban megtörténhetett volna, ha a szocialista frakció szabályszerűen, a képviselő-testületi ülést megelőzően nyújtja be javaslatát, „és nem a testületi ülést követően, sutyiban, az interpellációs időszakban” – olvasható a közleményben.
A szocialista frakció javaslatát február 14-én a képviselő-testület elé terjesztem, és javasolni fogom a testület számára annak elfogadását – jelentette ki a szégyentelen polgármester. „A testület ülésein pedig nagy örömmel látom Steiner Pál és Pető Iván képviselő urakat is, akikre az elmúlt másfél évben is mindig számítottam, mégsem jelentek meg egyetlenegy alkalommal sem” – tette hozzá.
(Kuruc.info - MNO)