Zentai Károly
"Régi keletűek, de erősek" a Zentai Károly elleni "bizonyítékok", amelyek szerint 1944-ben katonaként harmadmagával megkínzott és megölt volna egy zsidót - jelentette ki a Budapesti Katonai Ügyészség szóvivője a The Australian című ausztrál lapnak nyilatkozva. A "régi keletű" nem jelent egyebet, mint azt, hogy '45 után a berendezkedő magyargyűlölő hatalom vérre szomjazó zsidókból összeállított "Népbírósága" zsidó hamis tanúk hazug fröcsögése alapján mészárolta le azon magyarokat, akikből kinézte, hogy esetleg tenni tudnának és akarnának a hazáért. (Lásd a Szálasi és társai perének tragikomikus menetét, de ugyanez ment az oláhok által megszállt Erdélyben, ahol Wass Albert és sok más hazafi számít háborús bűnösnek a mai napig ilyen vallomások alapján. De hasonló zsidó fantáziálásokra épül az egész holokamu-tákolmány is.) Nos, ilyen vallomásokat használnának most fel Zentai ellen. Az természetesen mellékes, hogy Zentai parancsnoka, Máder Béla vallomása szerint nem Zentai, hanem társa, Nagy Lajos hadnagy felelős a zsidó haláláért. (Erről itt adtunk hírt.)
Ács Tibor szóvivő szerint ha Ausztrália kiadja Magyarországnak a 86 éves Zentait, akkor bíróságon kell őt elítélni a gyilkosságért. Ennyit a bíróság és a szóvivő pártatlanságáról. A perben szabadon választhat magának ügyvédet, és a fővárosi bíróság katonai kollégiumának három bírája fog felette ítélkezni - tette hozzá kegyesen.
A népirtó zsidók által meggyanúsított honvéd tagadja a vádat, és attól tart (okkal, és ő ezt nagyon jól tudja), hogy "nem lenne része tisztességes eljárásban" magyar bíróság előtt, mert "felfújták az ügyet, és sok várakozás fűződik hozzá" - írta korábban az ausztrál lap a Zentaival készített interjú alapján.
Ács Tibor szerint ez nem igaz, a budapesti katonai bíróság jó színvonalú. És pártatlan, ahogy az előbbi megnyilatkozásból is kiderül - a szerk.
A szóvivő elismerte: nincs élő tanúja annak, hogy Zentai harmadmagával megkínozta, megölte és a Dunába dobta volna a 18 éves Balázs Pétert, amiért a zsidó nem viselte a megkülönböztető sárga csillagot. (Mellesleg senki nem áll meg egy szóra annak firtatása végett, hogy miért is nem viselte a sárga csillagot a zsidó. Fenntartásai lehetnek a törvény miatt bárkinek, de ne feledjük, ez törvény volt, és bármilyen törvény be nem tartása háborús időkben a legszigorúbb büntetést vonja maga után - függetlenül a Zentai-ügytől - a szerk.)
Hogy még jobb legyen, a bírák elé azokat a tanúvallomásokat tárja majd az ügyészség, amelyek a vádlott-társa, Nagy Lajos elleni 1948-as perben szerepeltek. "Ezek megfelelő bizonyítékok, és elég sok van belőlük" - jelentette ki sokat mondóan a szóvivő. Persze hogy sok van, munka helyett beszélni, hazug történeteket kitalálni imádtak a második világháborút túlélt, korlátlan hatalomhoz jutott zsidók, elég csak beleolvasni az egymásnak szögesen ellentmondó holo-"visszaemlékezésekbe" (melyekről szép lassan derül ki, hogy szinte csak hazugságokat tartalmaznak).
Mint ismeretes, a hont védő magyarok becsületének befeketítése céljával létrehozott, jeruzsálemi székhelyű Simon Wiesenthal Központ kezdeményezte az eljárást Zentai ellen. Feljelentése alapján a magyar katonai ügyészség megvizsgálta az ügyet, majd a "magyar" kormány 2005 elején kérte Zentai kiadását. A Fővárosi Bíróság nemzetközi elfogatóparancsot adott ki 2005. március 3-án a feltételezett háborús bűnös ellen. 2005. július 8-án - a magyar kiadatási kérelem alapján - az ausztrál hatóságok letartóztatták Zentait, majd óvadék ellenében szabadlábra helyezték.
Efraim Zuroff, a Simon Wiesenthal Központ igazgatója szerint Zentainak nincs félnivalója ha ártatlan. (Értsd: nem lenne félnivalója, ha zsidó volna. De ő a bűnös nép bűnös tagja - a szerk.) "Magyarország tekintélyes igazságügyi rendszerrel rendelkező demokratikus állam. Ez nem a kommunista Magyarország" - idézte a pofátlan szövegét egy korábbi számában az ausztrál lap. Azt ugye nem tette hozzá, hogy a "vádlók" hazugságai mikoriak és milyen körülmények között keletkeztek. Hatalmas koncepciós per elé nézünk, hazafiak, figyelem!
(Kuruc.info - MTI - Stop)

Kapcsolódó