Sziasztok!
A tegnap zsigerből írt levelem után (köszi, hogy lehoztátok, nem számítottam rá) aludtam egyet és a következőkre jöttem rá.
A magyar BTK-ban szerintem nincs is ilyen, hogy emberiség elleni bűntett, tehát büntetési tétele se lehet. Ez minimum a Hágai Nemzetközi Bíróság elé tartozna, hiszen emberiség = nemzetközi.
Mivel nemzetközi, a bírósági "eljárást" (bolhacirkusz) le lehetne folytatni Ausztráliában is, szükségtelen a magyarországi kiadatás. Esetleg egyenesen Hágába vihetnék a vádlottat, de hát ott nyilván kisebb a metszettpöcsűek befolyása (esetleg nagyobb egyes bírók árfolyama, ők meg spórolósak, ugyibár).
Szegény Károly bácsi azt mondja, nem számít igazságos tárgyalásra Mo.-n. Sajnos igaza van, nem nagyon találni jogászt, aki szembe menne a karvalyorrúakkal. Pedig ezt a koholmányt egy szerényebb képességű ügyvédbojtár is 5 perc alatt ízekre szedhetné.


Sziasztok Kurucok!
Bocs, de az agyam eldobom: valaki megöl egy embert - akkor gyilkosság, ami 25 év alatt elévül. Ha egy zsidót, akkor az "emberiség elleni bűntett"? Hogy is van ez?
Egyébként kötve hiszem, hogy Zentai bácsi elkövette volna azt, amivel vádolják, de hát áldozat kell a tetveknek, hiszen "Utolsó esély Hadművelet", ugyebár. Ha az öregek elfogynak, akkor majd mi jövünk?
Adjon Isten szebb Jövőt!
Géza bácsi

Egy hír ami egy „picit” elgondolkoztatott: Átadják Zentait a dühöngő zsidóknak. Hát akkor lenne néhány kérdésem ezekhez az illusztris zsidókhoz. Mazsihiszesek, Petők, Bauerek, Eörsik, Halmaik, Bolgárok, Aprók, Dobrevek, stb.

1. A Simon Wiesenthal Központ válaszolhatna arra a kérdésemre, hogy Shlomo Morelt miért nem adta ki Izrael. "1998 decemberében a katowicei állami ügyészség nemzetközi elfogatóparancsot adott ki ellene, és kérte Izraelt, hogy 1600 rendbeli gyilkosságban való részvétel miatt adják ki Lengyelországnak. Az izraeli hatóságok elévülésre hivatkozva megtagadták a kérést. Az Interpol értesítette a zsidó állam kormányát, hogy ha Morel kilép Izrael állam területéről, akkor a lengyel kérésre elrendelt nemzetközi elfogatóparancs értelmében letartóztatják és átadják a varsói kormánynak." Úgy gondolom, ezek után minden követelési joga megszűnt a kiadatásokkal Izraelnek, a Simon Wiesenthal Központnak, a B'Nai Brith-nek, a Zsidó Világkongresszusnak és a többi zsidó érdekvédő szervezetnek.

2. A vád szerint 1944-ben katonaként Budapesten megkínzott és megölt egy 18 éves zsidó fiút. Tehát (hisz annyi mindenki mást is megöltek akkoriban) ha nem zsidó az áldozat, akkor ok minden? Ennyi erővel az összes "antifasisztát" el lehetne ítélni (mellesleg a "partizánok", - értsd: kollaboránsok - polgári személyek ellen is követtek el erőszakot és gyilkosságokat, vagy az is ok?), hisz az élethez való jog egyetemes, vagy nem?

3. Szeretném látni végre azokat a pereket is, ahol volt karhatalmistákat (ÁVH-sokat) ítélnek el nemzetellenes és emberiségellenes bűnökért, de ez idáig ezt a kérdést a nagy "rendszerváltás" valahogy nem taglalja, pedig több tízezer ember és azok családjainak életét nyomorították meg, tették tönkre, ölték meg hozzátartozóikat, igaz, azok nagy része vélhetőleg nem volt zsidó.

4. Mikor hagynak fel ezzel a kettős mércével? Mikor felejtik el a zsigerből való fasisztázást, nácizást, nyilasozást? Nem érzik, hogy ezáltal a gyűlölet (megjegyzem, jogosan) csak egyre nőni fog velük szemben? Nem látják, hogy egy erőszakos rátelepedés bármely népre milyen veszélyeket tartogat?

Veszélyes gyufával játszani egy benzinkút területén, főként ha az a gyufa kicsúszott a kézből, most épp ott tartunk, hogy az égő gyufa hullik alá, még el lehet kapni, meg lehet akadályozni, hogy a benzinkút fellobbanjon, de ha fellobban, akkor az eseményeket már nem lehet befolyásolni.

IRA

Egy rövid megjegyzés a hírhez!

Zentai Károlyt emberiség ellen elkövetett bűnténnyel vádolják egyetlen zsidó elpusztításáért?! Felháborító!
(Szerk. megj.: a jelen állás és Zentai parancsnoka szerint nem ő pusztította el a zsidót, hanem társa büntette meg aránytalanul, amiért megszegte a törvényt, és nem viselte az azáltal előírt megkölönböztető jelt.)
A saját hazánkban a köztudottan és saját maga által is beismerten tömeggyilkos Horn Gyula, ahelyett hogy 'rendszerváltáskor' magyarellenes bűneiért felakasztottuk volna, az adófizetők pénzéből él szabadon, sőt, még gyilkos létére miniszterelnök is lehetett!
Bűn- és párttársai meg mentegetik, hogy nem tehetett mást, háború volt, katonaként ezt kellett akkor tennie!
Remélem, még életében eljön az igazság pillanata, de ha nem, az országunk visszafoglalása után Hornt már csak a rend kedvéért is posztumusz halálra kell ítélnünk!
Ha van pokol, ott a helye!

...a hatodik napon Isten megteremté az embert, bosszúból a Sátán megteremté a zsidót!!

Tisztelettel, Bőgatyás