Nesze neked "kormánybuktató" népszavazás. A dumaellenzék, mintha hazánkban minden rendben volna, s mintha jól végezte volna a dolgát (ugyebár hat éve "buktatják" folyamatosan a rezsimet), június 12-én évadot zár. No persze elébb "értékel", sőt, nem hiszik el: jelszavakat vált! Majd irány a lopott közpénzekből, hamis költségtérítésekből finanszírozott  hosszú vakáció. Jó volna, ha ősszel vissza sem térnének, de három hónap alatt biztosan kiötlenek egy újabb gőzlevezető akciót. Az ügynökökkel, csintalanokkal, cionistákkal, mszmp-sekkel megtűzdelt párt sajnos joggal nézi hülyének választói jelentős, mindig másra váró részét. Az Orbán-beszédeken túli rideg valóság: változatlan szocionista szabadrablás, izraeli gyarmatosítás, ország-, és nemzetpusztítás, büntetlen tömegbelövetők.
Közéleti-politikai évadzárót tart a Fidesz június 12-én, a rendezvényen Orbán Viktor pártelnök értékeli az elmúlt időszak politikai eseményeit – mondta el Szijjártó Péter szóvivő (Fletó és az izraeliek aggódni kezdenek: újabb Orbán-vaker következik - a szerk.).
A sajtó számára nyilvános rendezvényre a Fidesz választókerületi elnökeit, országgyűlési és EP-képviselőit, polgármestereit, megyei közgyűlési elnökeit hívják meg – mondta Szijjártó Péter, hozzátéve, hogy az évadzárón Orbán Viktor mellett Navracsics Tibor frakcióvezető is felszólal.(De ha eddig mégsem fogta volna menekülőre a rezsim, El-Qró vacsoravendégétől, Navracsicstól bizton megremegnek. Feri elkezdi átutalgatni a szajrét egy Kajmán-szigeteki számlára - a szerk.)
Szijjártó Péter emlékeztetett arra, hogy tavaly szeptemberben a Fidesz tartott egy hasonló rendezvényt parlamenti időszak kezdetén, most pedig ezzel az eseménnyel zárja le a politikai évadot (Ezt kapjátok ki, már tavaly is tartottak beszédpartit!! Gyurcsótány a híradás ezen sorához érve elkezd játszadozni az öngyilkosság gondolatával, Kókáék felvásárolják a telavivi repülőjegyeket - de csak odaútra - a szerk.).
Tavaly, az őszödi beszéd egyéves évfordulója kapcsán rendezett helyzetértékelőt a Hajógyári-sziget egyik rendezvénycsarnokában tartották meg, most viszont még csak az biztos, hogy Budapesten lesz az évadzáró, Szijjártó Péter a helyszínt még nem tudta megmondani (Az izgalom a tetőfokára hág, az MSZP, az SZDSZ és a MAZSIHISZ kiürítési terveket kér be az NBH-tól - a szerk).
Orbán Viktor hétfőn az Oroszország és az EU biztonságpolitikai kérdései című konferencia után beszélt a távirati irodának arról, hogy a Fidesz június 12-én, félévzáró rendezvényén jelenti majd be, hogy milyen konkrét tervei vannak a gázárak csökkentésére (Gáz van - makogja félhangosan, remegő hangon Feri . Pereszt, Olmertet, Busht majd Putyint tárcsázza, de nem kapcsolják be sehol. Homloka gyöngyözni kezd. Gönczova legalább nagy nehezen felveszi - 10 csörgés után - Fletó utasítja, hogy térképezze fel a nyugat-afrikai országokat, melyikkel nincs kiadatási egyezmény - a szerk.)
Hihetetlen: megújult szlogenek
Az évadzárón már várhatóan a Fidesz megújult szlogenjei szerepelnek majd: a párt honlapján néhány napja jelent meg „A jövő egyezséggel kezdődik”, „Új egyezség 2008” mottó, amely a népszavazás előtt meghirdetett „A jövő igennel kezdődik” szlogent váltotta fel (E pontnál El Qró elsápad: "Klára, új Fidesz-szlogenek, nem... az nem lehet, mondd, hogy nem leheeeet" - a szerk.). A párt honlapján megjelenő szöveg szerint a Fidesz „veszekedés helyett egyezséget”, valamint új munkahelyeket, bátor adócsökkentést, értékálló nyugdíjakat és valódi családtámogatást javasol. (A Gyurcsány-házaspár, sőt Apró Piroska is hasmenéscsillapítót rendel,  közben kiderült, Elefántcsontpart és Gambia sem tudja garantálni a menedékjogot. Fletó végül arra jut: 12-én este a kormánytagok és az MSZP-SZDSZ-vezérek nyilvánosan a Dunába lövik magukat - a szerk.)
(Kuruc.info - MNO - MTI nyomán)