Szombati Kristóf
Senkit se tévesszen meg a magyarok irányában a Szadeszénél csak alig nüansznyival barátságosabb hang. Mint arra már portálunk rámutatott, a Lehet Más a Politika eléggé hülye nevű politikai formáció azért alapíttatott, hogy a kivérzés szélén álló, magyarellenes és szélsőliberális cionista Szadesz helyére lépjen. Mezcsere, félidőben.
Az LMP nemzetközi kapcsolatokért felelős koordinátora, egy bizonyos Szombati Kristóf, a nemzetközi hírű Heinrich Böll alapítvány honlapján helyezte el írását, ahol az EP-választásokat elemzi. Cikkének közel fele pedig másról sem szól, mint a szélsőjobb megerősödéséről, a cigányok elleni támadásokról, Magyar Gárdáról, Jobbikról. Ahogy azt Magyar Bálinttól, Eörsi Mátyástól és a többi cionistától tanulhatták meg az ifjúbibsik.
De ki is ez a Szombati Kristóf, azon kívül, hogy az LMP tagja, sőt, a nemzetköz kapcsolatokért felelős a párton belül. Vajon honnan vannak neki olyan kapcsolatai, hogy egy nemzetközi hírű alapítványon megjelentesse mocskolódó írását? A válaszért nem kell messze mennünk. Kristóf, saját bevallása szerint, Budapesten született, diplomata szülők gyermekeként. Élt Hanoiban, Párizsban, Washingtonban.
A Kuruc.info értesülései szerint, a budapesti Lauder Javnenek volt a tanítványa. Nos, így már érthető, hogy miként sikerült egy nagy nevű alapítvány honlapján közzétennie egy belpolitikai mocskolódásból álló írást, amelyhez hasonlóakat az LMP honlapjának angol nyelvű verzióján is megjelentet.
Jó lesz ha odafigyelünk rá és a többi LMP-s fiatalra.
(Kuruc.info)