Köves Slomo - áramot vezetett a kerítésbe
Magyarországon tovább fokozódik az antiszemitizmus, s már ott tartunk, hogy a megfélemlített zsidók a földalattin sem érezhetik magukat biztonságban - hazudják kaftánék a hazánkban a magyarság felett domináns, gazdasági, politikai és médiavezetői állásokban "nyomorgó" fajtársaikról. Köves Slomo rabbi azonban óvatos duhaj: máris nagyfeszültségű áramot vezetett a lakóházát körülvevő drótkerítésbe (ez különben törvénytelen). Izraelben – budapesti források alapján – zsidó népmeséket regélnek a Magyar Gárdáról. 
Az izraeli héber nyelvű írott és elektronikus sajtó az elmúlt hetekben kínosan ügyelt arra, hogy egyetlen szót se írjon a Magyarországon zajló rendőrterrorról, a Magyar Gárda elleni koncepciós perről és a Jobbikról. A rendőrterrort ők persze „a magyar fasiszta csőcselék” elleni jogos és szükséges kormányzati föllépésként szokták emlegetni. 
Érdekes módon eltűnt Jehuda Lahav is, ez a vén bolsi hazudozó, aki nemrégiben azt állította a Jediot Áháronot című napilapban, hogy a Tettrekész rendőri szakszervezet hírlevelében a zsidók elleni fegyveres harcra buzdítanak. A pállott gazember, a Vörös Hadsereg egykori veterán tolmácsa azóta egyáltalán nem ír lapjában, a Jediot Áháronotban. Persze az is lehet, hogy csak a mi figyelmünket kerülték el a magyargyűlölő legújabb opuszai.  
A Magyarországon kormányzati megrendelésre kivitelezett hatósági terrorról, a Magyar Gárdáról és a Jobbik elleni hadjáratról Izraelben mostanában hallgatnak, mintha semmi közük nem lenne ezekhez az eseményekhez. Mintha Bajnai Gordon legutóbbi izraeli útjának egyik legfontosabb témája a vendéglátók részéről nem a Jobbik és a Magyar Gárda tevékenysége lett volna. Mintha a “magyar” rendőrségnek a nemzet java ellen bevetett terrorista osztagait nem izraeliek képezték volna ki, fölszerelésüket, beleértve a vízágyukat is, nem az Ígéret Földjéről kapták volna. Az eddigi héber hallgatás valószínűleg nem véletlen. 
A Chabad.info című héber nyelvű hírportál azonban megtörte ezt a hosszú hallgatást, s nem sokkal ezelőtt világgá röpítette a döbbenetes hírt, miszerint a Hábád nevű zsidó misztikus szekta vezérének életére törnek a magyarországi antiszemiták. (Arról az erőszakos, keresztényellenes, rasszista zsidó vallási mozgalomról van szó, amelynek hívei hanuka ünnepén teleállogatják Budapest utcáit, tereit hanukájikkal, azaz kilencágú hanuka-gyertyatartókkal – a szerk.) 
A Chabad.info hírportál a szenzációs hírt nem másra, mint az általa “vezető magyar újságírónak” kikiáltott Bus Istvánra hivatkozva jelentette. (Bus István egyébként a Playboy magyar kiadása című, jórészt zsidók írta szennylap főszerkesztő-helyettese – a szerk.)


Orbán Viktor Köves rabbival parolázik, miközben a Fidesz elnökének kezében a zsidó rasszista megnyilvánulásai miatt a Fővárosi Ítélőtábla által jogerősen elmarasztalt Naftali Kraus könyve díszeleg

Bus barátunk azt is közölte a zsidó szekta portáljával, hogy a Hábád magyarországi vezérét, Köves Slomo rabbit ért halálos fenyegetés miatt a budapesti hitközség a derék magyar rendőrséghez fordult 24 órás személyi védelemért. 
Most jutott tudomásunkra, hogy Bus István, a Playboy főszerkesztő-helyettesének tudósítása nyomán egy másik héber nyelvű ortodox vallásos hírportál, a Kikár Há-Sábát (Szombat tér) is leközölte a tomboló magyarországi antiszemitizmusról szóló lódítást.
Köves Slomo rabbi újságíróknak elmondta: attól tart, hogy Budapesten is megismétlődik az az iszonyatos tragédia, ami nemrégiben szektája tagjait érte az indiai Bombay városában... “A családom halálos fenyegetést kapott”, mondta Köves rabbi a sajtónak, majd hozzátette, hogy ő már meg is tette a kellő elővigyázatossági lépést, azaz a lakóházát körülvevő magas drótkerítésbe nagyfeszültségű áramot vezetett. (Neki szabad, miközben a mokka rablók ellen árammal védekező kesznyéteni bácsit meghurcolták) 

Bus István (balról az első köcsög) egy pornográf zsidó szennylap főszerkesztő-helyettese és egyben izraeli héber nyelvű ortodox portálok magyarországi tudósítója övéi társaságában
"Megtámadták" de érdekes mód sértetlen
A rabbi elmesélte még, hogy minden elővigyázatossága ellenére a múlt szombaton “a Magyar Gárda nevű antiszemita csoport” tagjai "megtámadták" őt és két gyermekét (Azonban a jelek szerint a "félelmetes zsidófaló" gárdisták képtelenek voltak még a rágalmazó héber disznó szemüvegének leverésére is - a szerk.). “Gyermekeimmel mentünk a zsinagógába, amikor a Magyar Gárda nevű csoport tagjai ezt kiabálták felénk: >> Zsidó férgek! Megölünk benneteket, készüljetek föl az akasztásos halálra! <<” – nyilatkozta Köves Slomo, majd hozzátette, hogy a félelmetes eset után kérték a rendőri biztosítást. (Életszerű, főleg a kifejezésmód, ugye?)
A bibsik szerint a Gárda már 60-70 éves
A héber portál ezután hírmagyarázatként hozzáfűzi: “A Magyar Gárda a náci ideológiával azonosuló csoport, amely segítette a nácikat a második világháború folyamán.” (Tehát Kiss Róberték jól tartják magukat, 80-90 éves koruk ellenére - a szerk.)
“Már a földalattin sem érezzük magunkat biztonságban”, állítja (hazudja) Köves rabbi, majd hozzáteszi, hogy a Hábád szekta több aktivistája is hasonló fenyegetéseket kapott, mint ő. Felemlít a portál egy másik félelmetes esetet is, amikor is “a Magyar Gárda csoport tagjai megtámadtak és megvertek egy zsidót, akit ezután egészen hazáig kísértek (Érdekes módon az érintett izraelita még azt hazudta, hogy előbb hazakísérték, majd megverték - a szerk.). Bezárták a lakásába (sic!), meggyőződtek róla, hogy tényleg zsidó-e, majd elkezdték rugdosni, miközben azt kiabálták, hogy Menj vissza Auschwitztba, mocskos zsidó!” 
A portál végül megjegyzi, hogy a budapesti rendőrség nyomozást indított a tettesek kézre kerítésére (Mely "rendőrség" a kamerák sokasága által dokumentált magyarverések ügyében nem nyomoz, az olaszliszkai lincselő cigányhorda zömét pedig szabadlábon hagyta, vádemelés nélkül - a szerk.). 
Júszef el-Kudszi - Kuruc.info