Napjainkban országos felháborodást keltett, hogy a Szent Korona Szövetség elnöke, vitéz Kiss Imre a Mátyás templomban a szövetség emlékérmével kitüntette Dávid Ibolyát, az MDF elnökét. A Magyar Nemzet hasábjain feltűnik néhány fotó is, az egyiken vitéz Kiss kezet csókol Dávidcsillag Ibolyának, a másik hátterében dr. Dragon Pál áll, a Szövetség alelnöke, aki egyben az MDF országgyűlési képviselője is.



Varjú Imre kanonok nyílt levélben adott hangot felháborodásának, mert vitéz Kiss nem pártpropagandai rendezvényre, hanem beavatásra kért és kapott engedélyt koronázási templomunkban.
Ami történt, sokkal több egyszerű hazugságnál vagy szóbotlásnál. Egy magyar hazafias szervezet hűbéresként csatlakozott a liberális értékeket kiszolgáló hazaáruló párthoz!



Friss: Elhatárolódik a Dávidot kitüntető "vitéztől" a Történelmi Vitézi Rend hadnagya

Kinek köszönhető az egymásra találás? A háttérben zavartan toporgó Dragon Pált, a valamikori lakatost nem áldotta meg túl sok ésszel és intelligenciával a sors. A lassan, de hosszan beszélő ember olyasféle szerzet, akit inkább szánnak, mintsem tisztelnek. Jámborságával és „jóindulatával” azonban sokak bizalmát elnyerte, így számtalan szervezet és párt alapító tagjai közé beférkőzött. A teljesség igénye nélkül: Duna Kör, Petőfi Kör, MDF, SZDSZ, Kisgazda Párt.
Utóbbiban Torgyán József alelnöke, s ezzel együtt az Antall-kormány országgyűlési képviselője lett. Az akkor még hazafias Dragonhoz mindenki bizalommal fordulhatott, mert senkit nem rázott le, és csekély tudással, de több akarattal sokakon segített. Önzetlenül, mert a korrupciót megvetette. Szerényen, de becsületesen élte magányos, agglegény életét.
Amikor kirobbant Torgyán III/III-as besúgó-ügye, ő volt az, aki az ülésen felszólította: „Jóska, cáfold meg, vagy mondj le!” Persze a Torgyán-adminisztráció nem így működött, Dragont és társait kirúgták. A ciklus alatt ez a 36 fős képviselőcsoport mentette meg szavazáskor Torgyán ellenében az Antall kormányt az összeomlástól.

Miképpen süllyedt hazaárulóvá egy valaha becsületes hazafi? A következő választásokon megbukó Dragonra szűkös esztendők köszöntöttek. Visszasírta a hatalmat, a jó fizetést és a képviselői irodát, a három titkárnővel.

Élete döntő fordulatot vett, amikor 50 évesen megházasodott egy magánál is gyengébb képességű, de nagyravágyóbb elvált asszonnyal, aki egy kislányt szült neki. Ettől kezdve az asszony viseli a kalapot, Dragon a papucsot, és parancsszóra a hazafias oldalról lépésenként sasszézott az ellenséghez. Barátai sorban elhagyták és megvetik. Undor és közutálat tárgya. Többen ügynökváddal illették, amiből hosszú pereskedéssel alig tudott kimosakodni.
A kislánynak úszni, lovagolni, nyelveket kell tanulnia, ahhoz pedig pénz kell, rengeteg pénz! Újra országgyűlési képviselő akart lenni, minden áron!
Mivel a Fideszben nem kapott pozíciót, belépett az MDF-be, ahol az elnök asszony megalázóan két hónapig váratta a bemutatkozó találkozással.
Maga is belátta, hogy a végzettsége ma már nem elegendő a képviselőséghez. Beiratkozott az ELTE jogi szakára, ahol hatvanévesen, az utolsó pótvizsgalehetőségen kettessel átcsúszva ledoktorált. Másnaptól használta a dr. Dragon nevet. Egy ügyvédi irodánál papíron ügyvédbojtár lett, vagyis be nem járt, fizetést nem kapott, sőt, ő fizette maga után az adót. Ez a „gyakorlat” kellett ahhoz, hogy tavaly saját ügyvédi irodát nyithasson.

Az MDF lépcsőjén emelkedve legendás hazafiságát és jellemességét gyorsan kikezdte a rozsda. Keményen zárt a kirúgott vezetők helyére, „Herényi estet” rendezett és a szánalmas honlapját telerakta Dávid Ibolya-fotókkal. Ezért megkapta a szentendrei MDF csoport kirúgott vezetőjének posztját, és a 12 fős szervezetet szépen felfejlesztette.
Régi álma vált valóra, amikor Boros Péter - vajon miért? - lemondott javára a jól fizető képviselőségről. Látszatra persze hárman pályáztak, de mindenki tudta, hogy az a hely Dragoné.
Az újdonsült MDF-es országgyűlési képviselő urat már nem zavarja, hogy azokkal a hazaáruló kommunistákkal és liberálisokkal szavaz karöltve, akiket pár éve mélységesen gyűlölt és megvetett. Most már több csapon is dől a pénz. Országgyűlési képviselő, Pest-megyei képviselő, az MDF szentendrei csoportjának vezetője, a szentendrei önkormányzat képviselője, és így tovább. Országgyűlési képviselőként pedig „titkárnőnek” maga mellé vette saját feleségét. Azt is fizeti az ország, de legalább nem hiába, mert bizony dr. Dragon maga is bevallja, hogy felnőtt korára sem fogalmazni, sem helyesen írni nem tud!

Most már csak azt kell megoldania, hogy a csobogó csapot a tavaszi választás el ne zárja. A választók megvetését tekintve erre egyedül csak az MDF listás képviselő-jelöltjeként van némi esélye.
Azért viszont sokan, nála értelmesebbek is nyalnak. Zseniálisan leelőzte őket azzal, hogy a választásokhoz az MDF mellé állított egy hazafias magyar szervezetet. Sőt, még a magyarellenes Dávidcsillag Ibolyát is kitüntettette vele. De miképpen sikerült ehhez megnyernie a szervezet elnökét?

Dragon nem mellesleg a Szent Korona Szövetség alelnöke is. A Szent Korona Tanból írt disszertációját – bevallottan – vitéz Kiss Imre elnök készítette.
Dávid Ibolya a Szent Korona Szövetség alapító tagja, vagy legalább is több éve tag (amire Kiss Imre – a pártvezér népszerűségétől függően – hol emlékezik, hol nem). Beavatásról tehát szó sem lehetett!
Mi késztette a hazafiasságát harsogva hirdető vén Kisst, hogy koronázó templomunk vezetőit félrevezesse, és két hazaárulót istápolva maga is beálljon a hazaárulók sorába?
Az, ami Dragont késztette az átállásra: a pénz és a hatalom!

Köztudott, hogy Kiss az általa létrehozott szövetséget parádés felvonulásokra, fellengős szónoklatokra és kasszírozásra használja. Dragon nem először tölti fel a szövetség kasszáját. Mégsem valószínű, hogy a 80 éves, vezetői és szereplési tébolyban szenvedő Kiss csak pénzért kockáztatná a szervezet szétesését. Az mellé valószínűleg listás képviselői helyet, tanácsadói, vagy más vezetői pozíciót ígértek az MDF irodáján.

A Dávid Ibolyának adott nyilvános hűbéri kézcsók a jelképe, hogy a Hit Gyülekezete, a Tisztelet Társasága és az SZDSZ mögött a Szent Korona Szövetség is felzárkózik az MDF parlamentbe juttatásához!
Az intrikákban mester Dávidcsillag Ibolya a két kollaboránssal előrelátóan felégettette a visszavonulás útját. Herényi Károly, és más, gyűlölt MDF-es politikusok színe előtt vitéz Kissnek ki kellett jelentenie, hogy a hazaáruló Dávidot a Szent Korona tiszteletéért és a magyarságért végzett tevékenységéért tünteti ki. A szánalmas Dragonnak pedig azt kellett kifejtenie, hogy a Szent Korona Szövetség és az MDF eszméi hasonlók.

Takarodjanak nemzetünk árulói Koronázó Szent Templomunkból!
A közéletből is!
Szemünk legyen rajtuk!

R. József
szentendrei lakos

Tisztelt Szerkesztőség!
Szeretnélek Benneteket tájékoztatni, hogy Dávid Ibolya nem alapító tag (amikor a Szövetség kiszakadt a Társaságból, Ibolyka még nem szerepelt a MDF-ben és a Társaságban sem), valamint arról, hogy v. Kiss Imre a III. főcsoportfőnökség besúgója volt.
Ez a Szent Korona Társaságban (amelyből a Társaság vezetéséért folytatott harc közben szakadt ki a Szövetség), ismert tény volt.
A Szent Korona Társaság egy tagja