"Nincs már harag" Stohl András áldozatának szívében, és nem zárkózik el a peren kívüli megegyezéstől sem. Pali bácsi egyre jobban van, és járókeretével már közlekedni is képes, igaz, egyelőre csak a négy fal között. Buci mindent megtesz annak érdekében, hogy békés úton rendezze viszonyát a 77 éves férfival. A történtek igazolják, piciny hazánkban jó pénzért mindent el lehet intézni. Alább a Napi Ász nevű szennylap Buci-mosdató cikke olvasható:
A Stohl András okozta közlekedési baleset áldozata már nem haragszik igazán a színészre. A Napi Ász értesülései szerint hamisak azok az állítások, amelyek szerint nem hajlik a peren kívüli megegyezésre. Pali bácsi egy közeli hölgyismerőse azt is elmesélte a napilapnak, hogy a népszerű színész néhány napja aláírta azokat a papírokat, amelyek lehetővé teszik, hogy az idős férfi kárigényét kifizesse a biztosító.
"Pali bácsi a körülményekhez képest jól van, és hálás az Úrnak, amiért ennyivel megúszta a súlyos balesetet. Járókerettel már tud közlekedni a házán belül. Csupán két dolog bántja. Az egyik, hogy nem tud kimenni a földekre, hogy besegítsen a munkálatokba, míg a másik, hogy az újságokban rendre légből kapott információkat jelentetnek meg róla és családjáról. Nem igaz, hogy gyűlöli Stohl Andrást, hiszen hívő ember és fontos erénynek tartja a megbocsátást. Ő egyszerű ember, aki nem akar hasznot húzni a színész szorult helyzetéből, és az sem igaz, hogy a fejét követeli. Hajlik a megegyezésre, és szerintem ez hamarosan be is következik, hiszen Buci mindent elkövet ennek érdekében" - nyilatkozta a napilapnak egy neve elhallgatását kérő hölgy, aki napi kapcsolatban áll a Kaincz családdal.
(Stop, Napi Ász nyomán)