Kohn, a bandita
Mivel április elseje van, kezdjem cikkem egy tréfás történettel. A többszörösen elítélt bűnöző, börtöne ablakából az arra elhaladó adófizető polgároknak kikiabálva leckét tart nekik az erkölcsös és bűntelen életről. Ugye, ha egy ilyent látunk, hallunk, nevetünk?
Nos, ami viszont nem április elseji tréfa – és nem is nevetünk rajta - az az, hogy az európai politikában ez viszont meg is történik.
Daniel Cohn-Bendit, a franciaországi ifjúkommunisták egykori vezére, a marxista gyökerű '68-as anarchisták jeles alakja, a pedofíliával alaposan gyanúsítható gyermekrontó, az IMF egyszemélyes előretolt hadosztálya, a pénztőke népeket leigázó politikájának lelkes támogatója Orbán Viktorhoz beszél, kormányának tart előadást – miből is? – demokráciából. Azaz, nekünk kívánja feladni a leckét, hogy miként ne nyomjunk el másokat és a többi hasonló szívszaggató baromság...
Ne értsenek félre, kedves olvasók, nem lettem Orbán-hívő. Ám ennek a Kohn-banditának szavai nem elsősorban a kormányt célozzák, hanem a jobboldali Magyarországot és közvetve a magyar emberek összességét, ezt mindenkinek látnia kellene. Nincs aki jobban tudná, mint Kohn, a bandita, hogy Orbán nem jelent semmiféle veszélyt az ő globalista rendszerére, viszont az ébredező magyarok annál inkább. Tulajdonképp feladja a leckét, mit kell ahhoz tenni, hogy a magyarok továbbra is engedelmes rabszolgák maradhassanak.
Cohn Bendit úgy ágál a demokrácia és a sajtószabadság mellett, hogy elvitatja a magyarok azon jogát, hogy egymásnak védelmet, segítséget nyújtsanak, a gyöngyöspatai esetet hozva fel példának, mint olyant, ami ellen egy „demokratának” küzdenie kell. Ezen túlmenően, az általa felsorolt problémák közül egyet emelnék ki. A készülő új alkotmányunkban szerepel, hogy „Isten áldd meg a magyart”. Nos, Cohn-Bendit szerint ez kirekesztő, mert ő például nem hisz Istenben. Különben is, mindenki abban az Istenben hisz, amelyikben akar – állítja. Láttuk, hogy Franciaország hova jutott emiatt, mi nem akarunk odajutni. Ahhoz képest, hogy Kohn-bandita azt állítja magáról, az '56-os forradalmunk nagy tisztelője, eléggé fura, hogy nem tudja, a magyarok himnusza kezdődik így, Isten áldd meg a magyart. Most akkor érthetjük úgy is, hogy Daniel Cohn-Benditnek, a pedofil kommunistának baja van a himnuszunkkal? Igen, érthetjük így.
Alább látható az Európai Zöld Pártok 14. találkozóján elhangzott beszéde. Találós kérdés, az SZDSZ után ki lesz a magyarországi partnere ezeknek a történelem szemétdombjára való közéleti gazembereknek?
 
 
(Kuruc.info, Florian Geyer)