Tibori Szabó Zoltán
A posztkommunistákkal és félzsidókkal megtüzdelt RMDSZ rászabadította az erdélyi magyarságra az MSZP magyargyűlölőit. Ma este Mesterházy Attila kolozsvári kampánygyűlésének levezetője a meghívott vendéghez méltó Tibori Szabó Zoltán újságíró, közel egy tucat holokönyv szerzője, a helyszíne pedig egy hasonszőrű, az erdélyi magyarság nagyjait mocskoló „irodalomtörténészről” elnevezett helyiségben, a Cs. Gyímesi Éva-teremben lesz.
Tőkés László 1993-ben állítólag azt mondta a tavalyelőtt öngyilkos lett Cs. Gyímesi Éva kolozsvári irodalomtörténészről, hogy „román- és zsidóbérenc, aki kiválóan megfelel bizonyos budapesti liberális köröknek”. Legalábbis ezt nyilatkozta a valóban betegesen magyarellenes Cs. Gyímesi Éva nem sokkal a halála előtt az egyik kedvenc anyaországi újságjának, a 168 Órának. Tőkés persze azonnal reagált, és kézzel-lábbal hadonászva tiltakozott, mondván, hogy az irodalomtörténész hazudik, mert neki ilyesmi eszébe sem jutna.
Cs. Gyímesi Éva, aki sajnos nemzeti nagyjaink közelében, a Házsongárdi temetőben van eltemetve, valóban a szélsőséges magyarellenes zsidó, s egyúttal a megszálló román körök készséges kiszolgálója volt. Tőkés valószínűleg igazat mondott, amikor még nagyváradi püspökként föl nem kapta a politika forgószele, és el nem sodorta egészen Brüsszelig. Cs. Gyímesi Éva így ír Wass Albertről: „Immorálisnak, ízléstelennek, náci szelleműségűnek tartottam és tartom Wass Albertet”. Kolozsvárott azt a helyiséget, ahol ma este Mesterházy Attila kampánygyűlést tart, Cs. Gyímesi Éva-teremnek nevezik.

Cs. Gyímesi Éva
Szekus Béla és posztkomcsi, részben félzsidó RMDSZ-es társai által az erdélyi magyarságra rászabadított Mesterházy Attila előadásának moderátora ma este a kincses városban Tibori Szabó Zoltán újságíró személyében egy hétpróbás, magyargyűlölő goj gazember lesz. A közepes képességű újságíróként ismert Tibori Szabó az erdélyi holoirodalom legtermékenyebb művelője. Mocskolja, vádolja a 1940-1944 között visszatért Észak-Erdély politikai és katonai vezetőségét, s az ő „történészi” munkásságát gyakran méltató Cs. Gyímesi Évához hasonlóan ahol tud, sarat dobál például Wass Albertre és Nyirő Józsefre. Magyarán szólva, egy követ fúj a nemrégiben Nyirő Józsefet a román tévében fasisztázó kajmán Frunda Györggyel, Ponta Győző újdonsült magyarügyi tanácsadójával. Tibori Szabó Zoltán az MSZP-és vezéreket Erdélybe csalogató másik kajmán, Markó Béla könyveinek gyakori bemutatója, tehát az RMDSZ házi újságírója, az anyaországi holocsatornák, így például a Duna TV megbecsült megszólalója.

Tibori Szabó (áll) Szekus Béla (tőle jobbra) társaságában

Tibori Szabó holokönyveit a Jordán TV is reklámozza
Nézzünk néhány gyöngyszemet – a teljesség igénye nélkül - a Mesterházy Attilát ma este moderáló Tibori Szabó Zoltán örökbecsű köteteiből: 1. Árnyékos oldal – Zsidó identitástudat Erdélyben. 2. Zsidók menekülése és mentése a magyar-román határon 1940-1944 között. 3. Erdély és a holokauszt. 4. Zsidlic – A Kolozsvári Zsidó Gimnázium története. 5. A kolozsvári zsidóság.
Mikó Áron – Kuruc.info