Emberáldozási rituálék, kannibalizmus, vérfertőzés - miközben az emberek azt hiszik, hogy egy rendes zsidó családról van szó. Az alább látható beszélgetős műsor éppen ma 23 évvel ezelőtt, 1989. május 1-jén került adásba. A nő, akinek nem mutatták az igazi arcát, arról beszélt, hogy családja csecsemőket áldozott fel, hogy hatalomra tegyen szert - és, ami sokkal súlyosabb: egyértelművé tette, hogy nem egyetlen beteg családról van szó, hanem egyrészt évszázadok óta művelik ezt nemzedékről nemzedékre, másrészt pedig nemcsak az ő családja űzi ezt, hanem más zsidó családok is Amerika-szerte (és feltehetően az egész világon, tehetjük hozzá).
A műsorból természetesen hatalmas botrány lett, a zsidó szervezetek őrjöngtek, a műsorvezető pedig térden csúszva kért bocsánatot tőlük (azt pedig gondolhatjuk, hogy egy médiában dolgozó négernek nem lehetett célja magára uszítani őket). (Az ADL el is tüntette a videót, de egy ideje újra kering a világhálón.)

Vicki Polin
A nőről közben kiderült, hogy Vicki Polinnak hívják, és ma már a szüleihez hasonló zsidók által tönkretett gyermekek gyógyításával foglalkozik (a blogjuk itt található). 1989-ben pedig nem vonta vissza a szavait, és nem kért bocsánatot. Sőt több helyen nyilatkozott is erről, olyan, a műsorban nem említett információkat is elmondva, mint például az, hogy ötször volt abortusza, mert az apja rendszeresen megerőszakolta, vagy hogy rendőrök, orvosok és ügyvédek is résztvevői ezeknek a rituáléknak.
A nő kezelőorvosa, Tina Grossman is részt vett a műsorban (de sajnos nincs rajta az alábbi videón). Ő elmondta, hogy eddig mintegy 40 gyermeket kezelt, akik hasonló traumákon mentek át. Soha nem találkoztak ezek a gyerekek, mégis ugyanazt mesélik - tette hozzá a szintén zsidó Grossmann.
Ez ment adásba 23 évvel ezelőtt Amerikában. Ma már természetesen szó sem lehet ilyesmiről, a "kiválasztottak" tanultak a hibából.
Mint említettük, Oprah bocsánatot kért a zsidóktól, és megígérte, többet ilyet nem tesz - nem így Vicki Polin. Hiába állították meg az utcán, és fenyegették azzal, hogy "újabb holokausztot" fognak előidézni a nyilatkozatai, még egy közleményt is kiadott:
"A társadalmunk azt hiszi, hogy zsidók nem lehetnek pedofilok, vagy nem molesztálhatják a gyermekeiket. De ez csak egy mítosz, igenis molesztálják a gyermekeiket. És olyanok is vannak, akik gyakorolják a kannibalizmust és az emberáldozatot. Higgyék el nekem, a saját szememmel láttam. Elérkeztem az életemnek ahhoz a  pontjához, amikor tanúságot kell tennem. Megtettem, és addig fogom folytatni, amíg ti és a hozzátok hasonlók elhiszik azt, amin keresztül kellett mennem gyermekként. Mindent meg fogok tenni azért, hogy ami velem történt, mással ne fordulhasson elő!"
Az eredetileg beágyazott videót törölték, de most újra megtekinthető:
(Kuruc.info - aztlan.net, tobefree.wordpress.com, savethemales.ca nyomán)
Kapcsolódó: