(Frissítés legalul!) ""Magyarozás" is szerepelt a lány bűnlistáján

Miskolc - Másodfokon "megfelezték" a lopás, rablás, erőszak és nemzeti csoport elleni erőszak miatt öt évre ítélt kurittyáni lány büntetését. A bíróságon büszkén emlegette cselekményeit és nem bánta meg bűnei sorát...

A lopás, rongálások, könnyű testi sértések, garázdaságok, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és nemzeti csoport tagja elleni erőszak elkövetésekor még csak tizennégy-tizenöt éves kurittyáni lány a jogászok megfogalmazása szerint két év alatt szinte "végigcsinálta" a büntető törvénykönyvben szereplő cselekmények felét, amiért a Miskolci Városi Bíróságon példás ítéletet kapott. Öt év fiatalkorúak börtönével sújtották.

A kamasz lány tetteiről több tucat oldalnyi iratanyag keletkezett - mondta dr. Martossy György, a B.-A.-Z. Megyei Főügyészég szóvivője. A vádat a perben résztvevő ügyész többször is módosítani kényszerült. Végül az öt általánost (Kuruc.info: ha esetleg bármi kétsége lett volna bárkinek arról, hogy cigány az elkövető... vajon hányszor bukott? Hiszen 14 elmúlt.) kijárt lányt bűnösnek ítélte meg a bíróság a bizonyítékok és tanúvallomások alapján.

Az események sora három évvel ezelőtt kezdődött Putnokon, amikor a főtéren egy szlovák kislányt megvert gyerekkorú társával, mert a magyarul feltett, "Mennyi az idő?" kérdésre nem tudott válaszolni. Az ütlegelt lány a közeli múzeumba futott be segítségért.

Egy hónappal később ugyancsak Putnokon csapott le a duó. A gimnáziumból távozó tanulóba belekötöttek, szidalmazták. "Rohadt magyarnak" nevezték a sértettet, sőt azzal fenyegették meg, hogy "Ti magyarok nagyon fennhordjátok az orrotokat, meg lesztek verve, meg lesztek ölve!" (Kuruc.info: igen, ez a jövőnk, Kedves Olvasóink. Ha valakit nem győztek volna meg a például a következők: “Majd jövök holnap is, ha életben hagynak [a cigányok]!“, “Tudja, hányszor hallottam, hogy kiirtanak minket [a cigányok]?”  - tessék megnézni a linkeket, ha még nem olvasta volna őket a Kedves Olvasó!). A diák megpróbált elmenekülni, de lábon rúgták, ököllel verték.

Egy éppen arra járó felnőtt vetett véget a további verésnek, és amikor azt kérdezte a támadóktól: miért bántották a gyereket. Erre azt kiabálták: "Mert magyar!" Az eset után két nappal újra lecsapott a duó Putnokon, és ismét egy kislányt támadtak meg az utcán. Orgona pálcával verték, megrúgták, és ököllel bántalmazták áldozatukat. Két héttel később pedig már egy kirakat üvegét zúzta be téglával és rámolta ki a tinédzser "bandafőnök" és gyerekkorú társa. Csokoládé, napszemüveg, kávé, kinder tojás és más került a zsákmánylistára.

Miután a fiatalkorú lányt a gyermekvédelmi szakszolgálat miskolci intézményébe bevitték, ott is folytatta rablásait. (Kuruc.info: a szintén fiatalkorú szigetvári pofozkodó gimnazistákat meg AZONNAL előzetesbe vágták, és még mindig ott vannak. Hol van itt a jogegyenlőség, Kedves Olvasóink? A környezetét terrorizáló, többek között bevallottan rasszista alapon másokat verő, rabló stb. cigányt futni hagyják, és csak egy nevelőintézetbe viszik be, a példás tanulmányi eredményű fehér gimnazistákat meg előzetessel - és még csak véletlenül sem az összehasonlíthatatlanul könnyebb javítóval - "jutalmazzák"?!) Veréssel kényszerítette ki, hogy az egyik otthon-lakó levegye pulóverét és cipőjét. Amikor pedig megpróbált kiszökni az intézményből és a nevelő elé állt, üvöltözött, majd többször is beleharapott a pedagógus kezébe.

A szinte semmitől vissza nem riadó tizenéves lányt kihallgatta a rendőrség, akiknek tényfeltáró, beismerő vallomást tett. A bíróságon pedig büszkén emlegette cselekményeit és nem bánta meg bűnei sorát. Sőt a tanúkat folyamatosan sértegette, és a lealacsonyító kifejezései miatt a bíróság többször rendre is utasította.

A taláros testület megállapította, hogy a bűncselekményeket a lány kitartó szándékkal, rendkívül agresszív magatartással követte el. A dr. Gál Csaba vezette bírói tanács a súlyosító és enyhítő körülmények mérlegre tétele után úgy döntött, hogy a kiszabható törvényi maximumot alkalmazzák, mert a vádlott kifejezetten konok és agresszív bűnöző. Mások személyének és vagyontárgyainak további veszélyeztetésétől ez a szankcionálás rettenheti el a jövőben. Az elsőfokú bíróság határozatát felülírva a másodfokon eljáró megyei bíróság, immár jogerősen, két év tíz hónapra csökkentette az elsőfokú ítéletet a közelmúltban."

(haon)

Kuruc.info / Arppi S.: Remélem, az Olvasó jól emlékszik a Szigetvárott történtekre. Ott egy állítólagos “rasszista” pofozkodás miatt előzetesbe vágtak amúgy példás tanulmányi eredményű gimnazistákat is, és kettőtől nyolc évig terjedő börtönnel fenyegetik őket, éppen “rasszizmusuk” miatt. Érdekes, hogy a fenti hírben szereplő cigány csak 2 év 10 hónapot kapott, pedig az ő bűnlajstromán a magyarozás csak egy a sok tétel közül.

Ugye, milyen felháborító a kettős mérce? Az állítólag rasszista indíttatású pofozkodás (ami valószínűleg visszaütés vagy zsebtolvajlás miatti pofon lehetett, ha egyáltalán elcsattant bármi is – hadd utaljunk például a nevezetes csörnyeföldi fülmeghúzásra, ami miatt a cigányok irdatlan patáliát csaptak, és amely “cigányellenes, rasszista bűntettet” sokszorosára felnagyítottak) miatt AZONNAL előzetesbe vágtak öt gimnazistát, és lehet, 8 évet (!) kapnak. A kiscigány, aki a rasszista indítékú, bebizonyított (!!!) verés MELLETT egy csomó egyéb, más, sokkal durvább  bűncselekményt is elkövetett,  és ráadásul még csak véletlenül sem tanusított bűnbánó magatartást, két év tíz hónapot. Hol van itt a törvény előtti egyenlőség, Kedves Olvasóink? Miért kap egy magyar egy, látleletekkel soha be nem bizonyított állítólagos pofozkodás miatt 8 évet, és miért nem csukják le az ilyen javíthatatlan társadalom szennye cigányt ennek megfelelően legalább az ötszörösére? Csak nem azért, mert a cigányokat bántani [törvényileg] tilos, ahogy azt Tomcat találóan megfogalmazta?

Végül, Putnokkal kapcsolatban érdemes a keresőt használni: ott IS tombol a cigánybűnözés, amelynek csak egy epizódja volt az, hogy péppé verték a cigányok a város díszpolgárát.
Frissítés: zsIndex cigánytopicos kommentárok:

“Na, és még mondja valaki, hogy nincsenek nácigányok, erőszakos, elnyomó, rasszista cigányok...

Érdemes megnézni még a szavazás végeredményét:

A túlnyomó többség (86%) találkozott magyarozással, ezek szerint elég elterjedt a nácigány attitűd a kedves ártatlan romáknál.” (Szuksegkepp Fenyvitez)

“Mi az, hogy megfelezték? Az ilyen emberpalántát láncon kellene tartani és csúzlival etetni...” (Detonátor)

“Felezzék is meg az ilyet! De fel is négyelhetik a nácigányt!:)” (Szuksegkepp Fenyvitez)