"Megdöbbentő: szabadon járkálhat Roland brutális gyilkosa!

Úgy tűnik, itt mindent lehet! A fiatalkorúak agressziójára a figyelmet ráirányító bűncselekmény elkövetője nemcsak hogy szabad, de házi őrizete ellenére megfordult néhány helyen. M. Roland gyilkosa lenézett a boxedzőterembe, és a hírek szerint az éjszakát sem otthon töltötte.

Alig négy hónapja, hogy a VIII. kerületi Vas utcában brutális módon összeverték a 18 éves szakmunkástanulót, M. Rolandot. A gyáva támadók négyen voltak, az erőfölény egyértelmű volt. A halk szavú, mosolygós fiú akkor sem tudta volna megvédeni magát, ha karakánabb lett volna. K. Rajmund nem csak az iskolában fitogtatta boxtudását, nem ez volt az első eset, hogy az utcán is megmutatta tudományát. Amit a boxteremben megtanult, azt bemutatta társain is.

"Nem mondom, hogy nem tud a srác, de nem tőle kell félni itt, hanem azoktól, akikkel együtt lóg" - mondta az előzetes letartóztatásból kiszabadult fiú egyik évfolyamtársa, aki azt is tudni vélte, hogy Rolandot is többször elkapta már az amatőr öklöző. Nem túlzás azt állítani, hogy féltek Rajmundtól az iskolatársai.

Tököli, előzetes letartóztatása alatt sem kellett reszketnie a cellájában, hiszen mint megtudtuk, ismerősökre talált. Néhány olyan férfi vette a szárnyai alá, akik ugyanabban a társaságban mozogtak, mint Rajmund.

Azt, hogy hogy érte el a kamasz ügyvédje, hogy az előzetes fogva tartást házi őrizetté minősítse a bíróság, nem tudni. Hiszen egy 18 éves fiatalember, akinek nincs se felesége, sem gyermeke, sem vagyona, pillanatok alatt elhagyhatja az országot. Az általa elkövetett bűncselekmény büntetési tétele akár 8 év is lehet.

"Állítólag csak egy nap egyszer ránéznek a rendőrök, de olyan is volt, hogy egy egész napig nem is ellenőrizték. Amit tudok, az az, hogy valamelyik éjszaka látták szórakozni a spanjaival" - mesélte riportalanyunk, aki azt is tudni vélte, hogy az edzőteremben is megfordult Rajmund, akit a napokban nyilatkozó edzője visszavár a ringbe.

A fiatalemberért harcoló családja kitűnő ügyvédről gondoskodott, s úgy tudjuk, ellátták csomaggal az előzetesben is Rajmundot. Csupán egy dologról feledkeztek meg: hogy egy szál virágot tegyenek M. Roland sírjára. (Kuruc.info: ennyit a megbánásról. Lásd pl. a kurittyáni luvnya vagy az olaszliszkaiak az amúgy szélbalos, fajvédő Népszava által megírt megjegyzéseit. A bűnöző putriscigányoknál egyszerűen ismeretlen az a szó, hogy bűnbánat. Egyszerűen nem humán, emberi lények. Az, hogy ember formájúak, ne tévesszen meg senkit.)"

Kuruc.info / Arppi S.: a cigányoknak mindent szabad. Érdekes, hogy amikor Tomcat volt házi őrizetben sokkal-sokkal kisebb “bűnért” (pár kiló liszt és cukor birtoklásáért), akkor napi 24 órában figyelték a rendőrök, és éjjel háromkor is felmentek ellenőrizni, otthon van-e. Hogy lehet az, hogy egy GYILKOS esetében sokkal lazábban veszi mindezt a rendőrség? Ja, hogy ő cigány, és ezért nem vonatkoznak rá a gádzsók törvényei, ergó, érinthetetlen és büntethetetlen? Ugye, a törvényen kívüliséget mentségként felhozhatják majd azok is, akik esetleg pogromokban vesznek részt?

A pofonládát a cionista irányítású, a cigányokat ellenünk uszító, szaporító “igazság”szolgáltatás és rendőrség egyre inkább kinyitja. Nem tanultak a múlt század történelméből – pedig a Tanácsköztársaság, illetve a Weimari Köztársaság következményén érdemes elgondolkodni. Aztán csodálkoznak majd, ha megérkezik a nagy-nagy pofon, amikor végre összeomlik USA és Izrael, és nem lesz, aki megvédje őket. Lesz itt nagy sírás-rívás, emberek.

(stop; a kommenteket is érdemes elolvasni)