Több újabb, bicskanyitogató infó derült ki a siófoki ügyről:

"Leszerelnek a siófoki talicskás rendőrök - Az egyenruhások inkább leszerelnek, minthogy elviseljék a megaláztatást

Besokallnak a rendőrök, akik közül többen inkább leszerelnek, minthogy elviseljék, hogy bűnözők alázzák meg őket.

Ez történt nemrégiben Siófokon is, ahol a létszámhiányos rendőrkapitányság állományából a két legidősebb, legtapasztaltabb rendőr adta be a kulcsot épp a nyári szezon előtt, amikor nagy szükség lett volna rájuk.

Történt, hogy a két rendőr elfogott a városban egy jól ismert bűnözőt, mert az épp egy lopott holmival teli talicskát tolt haza felé. Az egyenruhások megállították, de mivel a tolvaj közölte velük, hogy el fog futni, ezért a kezét a talicskához bilincselték nehogy meglépjen, és így kísérték be a siófoki szarkát a városi kapitányságra.

Az eset után a bűnöző bejelentést tett az ügységen, mondván a rendőrök megalázták őt, sőt bántalmazással is gyanusította az egyenruhásokat.

A tárgyalások során az ügyész a rablónak adott igazat, míg a rendőröket elmarasztalta, mert hivatalosan úgy kellett volna eljárniuk, hogy teherautót hívnak a helyszínre, és azzal vitetik el a lopott homit, míg a gyanusítottat a rendőrautóval kellett volna beszállítani a kapitányságra.

A siófoki rendőrkapitányságnak nincs szállító járműve, a legközelebbi Kaposváron van - mondta az egyik érintett rendőr. Úgy tudjuk, hogy a teherfuvarozót hiába is hívtak volna a rendőrök, mert a szállítmányozók nem szívesen dolgoznak a rendőrségnek, mivel vagy csak nagyon sokára fizeti ki őket, rosszabb esetben egyáltalán nem látják a pénzüket.

A rendőrök az eset után úgy döntöttek, nem hajlandóak tovább tűrni, hogy bűnözők naponta alázzák meg és sértegetik őket, ezért inkább leszerelésüket kérték a felettesüktől. - Nem ütöttök meg a fiatalkorú rablót, ahogy azt ő az ügységen állította - mondta a leszerlőfélben lévő egyenruhás. Hozzátette: ezt a gyerek nevelőapja is tanusította.

- Az ügyszség visszaéléssel vádolt meg bennünket - számolt be a rendőr, aki azt mondja: nem tudja megemészteni, hogy őt vádolja meg az ügyészség akkor, amikor egy olyan fiatalkorú tettest fogtak meg, akit korábban már háromszor állítottak elő rablás miatt. - Ez mindennek a teteje. Ha mi képviseljük a törvényt, és mégis nekünk kell ügyészségre járnunk, mert végezzük a munkánkat, akkor nekünk itt nincs mit keresnünk. Mi itt befejztük - bosszankodott a rendőr.

A siófoki rendőrök közül egyébként többen tettek bírósági feljelentést az elmúlt hetekben miatt azért, mert, a lopáson kapott tolvajok trágár szavakkal illették őket. Így tett maga a városi rendőrkapitány is. Lengyel Róbert becsületsértés miatt fordult a bírósághoz."

(sonline.hu; vannak kommentárok is)

Kuruc.info / Arppi S.: A rendőr leszerel , mert elfogott egy aljadék bűnözőt. Ennél tényleg(?) nincs lejjebb.
Így kell tönkretenni a rendőrséget. A tolvajt tetten érő rendőrök és a meglopott tulajdonos emberi méltósága, úgy látszik, nem érdekel senkit. Bezzeg az életmódszerűen tolvajlásból élő jómadár emberi méltósága mindent megér, még két rendőr leszerelését is. Arról már ne is beszéljünk, hogy miféle társadalom az, ahol a tettenért bűnözőnek emberi méltósága lehet! Még egyszer, tettenért bűnözőről van szó, aki nyilvánvalóan elkövette a bűncselekményt. Emberi méltóság?!!
Abszurdisztán. Aki ezért felelős, annak az emberi méltóságáról is megvan a véleményem....
Olvasó: Kedves Kurucok!

Vagyunk szerencsére néhányan, akik megpróbáljuk összefüggésekben látni az eseményeket. Megpróbáljuk keresni a történések és jelenségek közötti ok-okozati kapcsolatot.

Erre a bértollnok, szennyvíziós havasok, balók és jákobcsekek, a megmondó emberek rád sütik, hogy összeesküvés elméleteket gyártasz. Senki nem kérdez vissza, hogy mennyivel nagyobb a valószínűsége annak, hogy ami a világban és az országban történik, az a spontenitás, a véletlenszerűség elmélete szerint esik meg?

Szerintem meg minden eseménynek megvan a maga oka és az élet utólag mindig bebizonyítja, hogy nem volt véletlen (lásd Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvei=hamisítvány (visítanak a zsidók), de minden az abban leírtak szerint történik). Igaz ez a siófoki rendőrök esetére is. Ez a történet az egész „magyar " rendőrségen történtek tükörképe, kicsiben.

Köztudott, hogy ezt a szervezetet is szabályosan ellepték a héberek. Elég ha a reflektorfénybe került fő ÁVH-sokat nézzük (Görényi, a rabbi fia) és módszereiket, ahogyan dolgoznak. Volt rendőr ismerősöm szerint a felső vezetésben valósággal nyüzsögnek. Súlyosbító körülmény, hogy ide - de ez az ország más irányító szervezeteire, az államapparátusra is igaz - csak a zsidók selejtje jutott. A hulladék zsidók (köztörvényesek, buzik, adócsalók, arany- és valutacsempészek), mert a valamivel tehetségesebbek nem álltak meg itt a 19.sz. végén, hanem továbbmentek Amerika és Nyugat Európa felé. Sőt ide Kanadából is ellenőrizetlenül jöhet a féreg adócsaló héber.

Ez azután meg is látszik az itteni rendőrség tevékenységén. A józan észnek teljesen ellentmondó,  minden logikus gondolkodással szembemenő, a BTK-át a rendőrségi szabályok alá helyező, azt nevetségessé tevő ügyészségi döntésekkel együtt. Most már alig titkolt cél ezen szervezet totális szétzüllesztése, a magyar érzelmű beosztottak ellehetetlenítése (a felső vezetésben ez már lezajlott), a gójok megalázása, engedelmes droid had kialakítása, a cionista vezetésű ügyészség hathatós támogatásával.

És akkor fel kell lapozni fent említett jegyzőkönyveket és el kell olvasni a rabszolga tömegek (értsd plazák és bevásárló központok alkalmazottait, alumínium-bodega összeszerelő üzemek betanított munkásait és betanított mérnökeit, a munkanélküliek) kézbentartására szervezendő, a munkásőrségre hajazó terror szervezetek feladatait és tervezett működését leíró fejezetet. Ennek a terror kommandónak az irányítása ugyanúgy a Világkormány (Jew York, Tel-Aviv, Brüsszel), a szabadkőműves zsidó uralkodó osztály kezében lesz (van).

Történelmi pillanatokat élünk tehát, szemtanúi lehetünk Magyarország ezen globális hatalomba való betagozásának. Ha hagyjuk…


Szebb jövőt:

M.T.