"Folytatódik a GYIKOS CIGÁNY kiképzése

Minden jóérzésű magyar embert megdöbbentett, hogy a bokszoló cigány Kozák Rajmund januárban úgy megverte osztálytársát, hogy az nem sokkal később szörnyű kínok között, az édesanyja karjaiban meghalt. Hasonló volt a döbbenet, amikor három hónappal később házőrizetre változtatták az előzetes letartóztatást, vagyis kiengedték a gyilkos bűnözőt.

Olyan ember vagyok, aki nehezen törődik bele az ilyen ocsmányságokba, de soha nem tettem semmit. Most viszont elgurult a gyógyszer! Amikor kiengedték Kozákot, annak amúgy szintén börtönviselt edzője, Veres László azt hazudta, hogy a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke, Csötönyi Sándor nem gördít akadályt a gyilkos cigány visszatérése elő. De kiderült Veres hazugsága, Csötönyi nem engedi többet ringbe a gyilkost.

Akkor viszont miért folytatódik a kiképzése? Nem tudom, hogyan működik ez Magyarországon, hogy egy házi őrizetben lévő bűnöző hetente többször edzésre jár a népligeti sporttelepre! Mert láttam, méghozzá nem is egyszer. Lesötétített üvegű combi Mercedesszel hozzák-viszik! Írdd és mondd, a gyilkos cigány Kozák Rajmund kiképzése folytatódik, annak ellenére, hogy soha nem léphet ringbe. Talán azért, hogy még kifinomult módszerrel üthesse agyon hazánk ártatlan fiataljait? Más okot ugyanis nem tudok kitalálni.

Azonban a legfelháborítóbb Veres László véleménye a kérdésről, amit a linken „profi" néven olvashatunk. Veres a következőket reagálta az egyik felháborodott olvasó hozzászólására: „Rajmondnak még a közelébe sem érhetsz semmiben, ezt fogadom! Intelligencia, magaviselet, a sporthoz való viszonyulás!... Rajmondot nem engedték ki, csak kivették onnan, ahova nem való!"

Akkor hát hová való egy gyilkos, ha nem a börtönbe? Intelligens, jó magaviseletű, aki agyonveri az osztálytársát, mert az cigánynak nevezte?? Nem tudom, hogy működik ez az ország, de ez már nekem sok. A gyilkos cigányt istenítik, az meg egy utolsó szemétláda, aki ezt kikéri magának??? Sikerült megszereznem az amúgy kisgyermeket nevelő Veres László két telefonszámát (0670-9308687 és 0630-4886355) az egyik bokszoló ismerősömtől. Aki teheti, kérdezze már meg tőle, hogy mit tenne, ha az ő gyermekét, Lacikát csapná agyon az iskolába hazajövet egy gyilkos ork. Támogatná a kiképzést?

XY

linkek:

Veres iwiw lapja

Veres döbbenetes  írása (eredeti ITT)":

“Elképesztő, hova süllyed ez a tetves ország!!! Nem elég, hoyg kiengedik, még az edzője visszavárja! Az emberiség söpredéke mindkettő!!! (Kuruc.info: Igen, azok vagytok, mindketten: te is meg Rajmund is.)

Te kis jelentéktelen IZÉ!
Rajmondnak még a közelébe sem érhetsz semmiben, ezt fogadom! (Kuruc.info: Pláne nem pénzben – honnan volt pénz a sztárügyvédre, aki kihozta a gyilkost az előzetesből?! Honnan van pénz sötétített üvegű kombi mercedeszes furikázásra?! –, ill. hidegvérű gyilkolásban…)
intelligencia, magaviselet, a sporthoz való viszonyulás! Ha nem lennél ekkora barom, (és még sokan mások itt) akkor rájönnél, hogy a média az orrodnál fogva vezet! Holnap gázálarcot veszel, mert Irakban harci gázt alkalmaznak!? (Kuruc.info: Barátom, rossz a párhuzamod. Irak messze van. A Rajmundok viszont itt élnek közöttünk, és naponta gyilkolnak, nyomorítanak meg embereket, gádzsókat.)
Rajmondot nem engedték ki, csak kivették onnan, ahova nem való! (Kuruc.info: nem való egy gyilkos az előzetesbe? A börtönbe? Akkor hová?)
Idézzetek már az orvosi jelentésből!! nem tudtok! (Kuruc.info: Olyan vagy, kis barátom, mint a zsIndexen a cigányfajvédők: “forrást!”. És ha az nincs, akkor elkezdesz terelni és hazudozni. Mindjárt kiderül, hogy Rajmundka egy ujjal nem ért az áldozathoz, az csak magától halt meg…) Senki nem tud, mert nincs közre adva! Főleg nem a sajtónak! Arra leszek kiváncsi, ha ellenkezője derülne ki annak, amit szilárdan hisztek, ki fog bocsánatot kérni közületek! És van rá esély!!
Tetves ország? Ha tetves, akkor olyanok miatt tetves mint te! (Kuruc.info: nem, barátom. Legfőképp a putriscigányok, ill. az őket szaporíró, ellenünk uszító cionisták miatt.)
A világ olyan, amilyenné tesszük magunk körül! ...hallottam egyszer! (Kuruc.info: Frappáns végszó. Különösen, ha a cigányputrik állapotára, az összeszart, összehugyozott falvakra – Nyírmihálydi és a többi –, zuhanyozókra, letarolt erdőkre gondolunk – úgy általában a holdbéli tájra, ami egy putrit körbevesz.)

Szóval, Ti már tudjátok azt, amit még a vizsgálók sem?!
Micsoda meglepetés lenne, ha kiderülne, hogy nem a verekedésből/től származó sérülésekbe halt bele az áldozat!
Ne ítélkezzetek, mert nem tudtok semmit! Rajmund nem volt drogos, bandatag, iskola réme...stb!
Az iskolában mindenki, (igazgató, tanulók, oszt.főnök) pozitív jellemzést adott róla! Én magam, rendszeresen beszéltem az o.főnökkel, érdeklődve a gyerek előmeneteléről. Panasz annyi volt csak, hogy náha elalszik az órákon. Ami annak tudható be, hogy sajnos az edzéseknek este 8-kor volt vége, és Rajmi messziről járt be.
Szerintetek mennyire elhivatott az a fiatal, aki - 10-ben hóban, a buszmegállóban tanul (Kuruc.info: sci-fi), miközben edzésre siet?
Akit érdekel az igazság, és nem csak lincselni akar, az ezekre a hangokra is figyel!
Hamarosan, szembe kell nézzenek azok a saját írásaikkal, akik most meggondolatlanul hóhérért kiáltanak!
Jelentkezzen az, aki ismeri Rajmundot személyesen! Itt írja le a találkozás élményét!"