NE TEGYÉK! Semmiképpen sem. Még anno büntetőjog órán tanultunk ilyen jogesetet és ez bizony emberölésnek minősül. Ami nem teljesen baj! Képzeljük el, hogy mi lenne, ha mindenhol a kerítésekben áram futna! Nem csak a cigányok hollanának, hanem bárki aki csak hozzáér! Nem ér semmilyen udvaron lévő használati tárgy annyit, hogy lehúzzunk érte pár évet a börtönben a cigányok között!

Inkább Komondort kell tartani vagy valami hasonlóan kedves kutyust!


Egy rendszeres olvasó


Kuruc.info / Arppi S.:

1.    NEM a külső kerítésbe vezettek áramot, így senkit sem csaphatott volna agyon véletlenül. Ezt az apró, ámde annál fontosabb tényt “elfelejtette” közölni a legtöbb fajvédő médium
2.    Mindenki tudta, a belső vezetékekben áram van – a tolvajok is tudták, mégis emberkedni akartak. Az így járás esete forog fenn – esetleg nevezhetjük öngyilkosságnak is.
3.    Gondolom, ha jó nagy betűkkel, képekkel egyértelműsítem a kertkapun, hogy “Harapós kutya”, és az udvarban tíz bazi nagy farkaskutya van, akik széttépik a bejövő tolvaj/rablócigányt, azért nem csukhatnak le. Vagy mégis? Ha meg nem, akkor miben különbözik ettől a bácsi tette? Lásd az első két pontot: vétleneket nem ölhetett volna meg, és mindenki tudott a dologról, inkluzíve a tolvajok.

Az első két pont mennyben befolyásolja a tényállást?