Elszólta magát a volt romaügyi államtitkár
A szocialista Teleki László reméli, hogy etnikai indíttatású volt a pécsi, halálos kézigránátos támadás
2008. november 21. 06:00

Magyar Nemzet
Magát leplezte le tegnap Teleki László volt romaügyi államtitkár a TV2 Mokka című műsorában a pécsi kettős gyilkossággal kapcsolatban. Teleki úgy fogalmazott: „Remélem, hogy ez (mármint a rasszista motívumot kizáró rendőrségi álláspont – a szerk.) tévedés lesz, és talán bebizonyosodik az, hogy más indíttatásból keletkezett ez a bűncselekmény.” Erre Azurák Csaba műsorvezető látható megdöbbenéssel visszakérdezett: „Azt reméli, hogy bebizonyosodik, hogy etnikai indíttatású a támadás?”, mire Gyurcsány Ferenc miniszterelnök romaügyekért felelős megbízottja igennel válaszolt.

Bár az korábban is előfordult, hogy vezető cigány politikusok olyan – egyébként a pécsihez hasonlóan aggasztóan súlyos – bűncselekmények mögött vélelmeztek rasszista indítékot, amelyekről aztán utóbb kiderült, nincs etnikai motivációjuk, azonban arra még nem volt példa, hogy valaki egyenesen rasszista motivációban reménykedett volna.

Részletek a Magyar Nemzet 2008. november 21-i számában.

(az MN cikk-ismertetőjének szóról szóra való átvétele. Talán a teljes cikket is leközöljük; nem tudjuk még, mennyire lesz erre időnk.)

Plusz adalék: Ma reggel a Nap... Pártkelte műsorában meg is erősítette ezirányú "reményeit."

JTK kérdésére kifejtette, hogy ezt azért teszi, mert, amennyiben bebizonyosodik a rasszista vád, akkor lehetőség van további intézkedésekre (mire? Csukjunk le mindenkit, aki egy negatív szót merészel szólni szegín romákokról? A farka csóválja a kutyát?!). Mert hogy pl. 1989 előtt a romák 97 %- a dolgozott, azaz igenis szegín romákok ma is dolgoznának, ha lenne munka, és nem rekesztenék őket ki a gaz náci magyarok. (Ehhez csak a következőt tennénk hozzá: 1.) "dolgoztak", mert KMK volt. 2.) nem véletlenül őket rúgták ki nagy számban 1990 után, és nem a fehér, amúgy nem sokkal iskolázottabb fizikai melósokat: a "munkájukban" semmi köszönet nem volt. Szemben a fehérekével. Nem csoda, hogy az ilyen szempontból [is] értéktelen cigóktól szabadultak meg, és nem a fehérektől...)

A cigányság felelősségének említésére meglehetős indulatba jött a "jólképzett" államtitkár; érdemi választ természetesen nem adott.

Teleki megemlítette továbbá azt is, hogy az okatatásban is szükség van további lépésekre a szegregáció megszüntetésére, bár az utóbbi 5-6 évben jelentős változások történtek. Ezt azóta is ezt nyögi az oktatás – tesszük hozzá. A fehérek oktatási lehetőségeit egy-két ilyen "integrált" cigánypurdé azonnal tönkreteszi. És ezt, még egyszer hangsúlyozzuk, a Népszabadság, ill. az akkor még szélbalos Magyar Hírlap. (Link ITT)

Tehát sokszorosan bizonyítást nyert:

"...A különböző szubkultúrához tartozó „értékek”, viselkedésmódok torz formában való felerősítésében naponta tetten érhető, olyannyira, hogy nem elégszik meg ezeknek a kisebbségi csoportoknak a társadalmi elfogadásával, hanem a pozitív diszkriminációt, toleranciát hangoztatva, mindenáron a deviáns magatartásformák támogatásával, jutalmazásával nyomja le a többségi társadalom torkán...."

A „jogvédők” gyakran elfeledkeznek a többség védelméről, magatartásukkal felhatalmazzák a bűnözőket a folytatásra.
Olvasó: Hát mégiscsak kibújt a szög a zsákból!

Fletó romaügyekért felelős megbízottja a TV2 Mokka című műsorában kijelentette: reméli, hogy bizonyítást nyer, hogy a pécsi kézigránátos támadás elkövetését rasszista indítékok motiválták!

Teleki, te szerencsétlen!

Most ország-világ előtt kiállítottad magadról a bizonyítványt: attól, hogy szép öltönyt veszel, meg a 8 általános valahogy átvészelted, az maradsz akinek születtél: egy ostoba, primitív, szarkavaró cigány!

Ha esetleg úgy is gondolod, hogy a rendőségre ráerőszakolt rasszista indíték megfogalmazása kapóra jönne magyargyűlölő klikkednek, azért azt mégsem kellett volna a nagyközönség előtt kiöklendezned magadból!

Szerencsénkre azonban (primitív gondolkodásmódodnak köszönhetően) mégis megtetted, így most már mindenki tisztában lehet a magadfajta előember szándékaival. Ez pedig nem más, mint a feszültség fokozatos szítása-gerjesztése, és a hazai cigányság provokálása.

Mindenki láthatja, mi folyik ebben az országban. A pozitív diszkrimináció alkalmazása, a cigánybűnözés térhódítása és a többségi társadalom türelmének fokozatos redukálódása.

Teleki, szerinted mi lesz ennek a vége?

Mit gondolsz, meddig tűrjük az aljas mocskolódásaitokat, amelyeket azok ellen az emberek ellen folytattok, akik munkájukkal és adóforintjaikkal eltartják a te munkakerülő, hitvány fajtádat?

Most szívhatják fogukat elvbarátaid: a kállayernők, a popperpéterek, a horváthaladárok és a többi jelentéktelen, magyargyűlölő söpredék!

Ha pedig valami nem tetszik, hallgass szépen a főnöködre: el lehet menni ebből az országból!!!

Szép napot,

George Komor

A Vastagbőr cikkét és az arra érkezett kommentárokat is érdemes elolvasni. Három jobb hozzászólás:

"Azurákosnak meg kellett volna még apróságot kérdeznie: "Miért?", bővebben "Miért reméli a rasszista indíttatást?". Dehát mit várjunk attól a csatornától, ahol Horváth Mengelicát hetekig sztárolták, hogyan is telik egy napja."

" Emlékszel a galgagyörki svéd házfoglalókra? Bent volt a sértett, majd az értelmes roma képviselő is. Mit csinált jakupcsek gizella? Kiforgatta úgy a beszélgetést, hogy a végén szegíny romákok jogosan foglalták le az ingatlant, és különben is a szemét gárda. Na azurák ugyen ilyen pöcs, csak lightosan...."

"Magyarokért felelős ombudsam vagy különmegbízott miért nincs?

Aki ott teremne ha magyar az áldozat?

Az országos rendőrkapitányság külön nyomozócsoportot állított fel az idén történt 51 bűncselekményre, ahol romák voltak az áldozatok ...

1, Nem rasszizmus méricskélni, szelektálni a bűncselekményeket?

2, Hány bűncselekmény történt idén összesen? Az 51 ennek hány százaléka?

3, Az "mindenki egyenlő" elv kapcsán lesz külön nyomozócsoport a romák által a magyarok sérelmére elkövetett bűncselekményekre is?

4, Mikor számolja fel a rendőrség az uzsoramaffiát? Ja, azt nem könnyen lehet, mert a vidéki rendőrök meg vannak kenve?"

(Kuruc.info: mi még pluszban hozzátennénk ezt is: 5, egyenértékű-e a magyar meggyilkolt a cigánnyal, ha ez utóbbi 10 milliót "ér", míg a magyar semmit?)