Frissítés (dec. 31. 12.06): igen, a renndőrség valóban hazudott; kapcsolódó cikkünk: Exkluzív: nyilatkozott a Ráckevén meggyilkolt fiatal nő édesanyja – a rendőrség hazudott!

Eredeti cikkünk:
Női holttest Ráckeve külterületén - miért kellett meghalnia?

December 26-án délelőtt női holtestet találtak a pest megyei Ráckeve külterületén. Egyelőre nem tudni, hogy miért kellett meghalnia a 35 éves nőnek.

Péntek reggel egy 35 éves nő holtestére bukkant egy járókelő Ráckeve külterületén.

A helyszínelés még tart, ezért egyelőre nem tudni, hogy idegenkezűség részre játszott-e a 35 éves nő halálában, tudta meg a STOP Bényi Mónikától.

A Pest Megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője délutánra ígért részleteket az ügyben.
Kuruc.info: ahogy a fenti, a STOP-tól szó szerint átvett cikkben is olvasható, jelenleg (dec. 26. 14.15) semmi plusz infót nem tudunk az esetről. Frissítjük majd cikkünket, amint ilyeneket kapunk (helyiek leveleit, infóit várjuk!)

Természetesen az, hogy a dologban benne van a ráckevei, pokolhegyi cigány maffia (amellyel kapcsolatban lásd a kiskunlacházi cikkeinket, ill. Posta Imre Echo TV-s interjúját) keze, finoman szólva nem kizárható. Tekintve az áldozat viszonylag fiatal voltát, egyáltalán nem csodálkoznánk, ha kiderülne, ugyanaz lett a sorsa, mint több, mint egy hónapja a szomszédos (!) Kiskunlacházán Horák Nórinak...
Még a ráckevei cigányterrorral kapcsolatban idézünk még egy kapcsolódó, hatodikai infómorzsát egy helyitől (eredeti ITT; plusz reflektálás ITT):

"Jópár hete Ráckevén az iskolából hazafelé menet kaptak el egy kisfiút. Szegényke azóta sem beszél, csak néz ki a fejéből... még mindig nem tudja elmondani, hogy ki(k) és mit tettek vele. (Ha jól emlékszem, akkor az 51-esen egy árokparton találtak rá sokkos állapotban.)"
Frissítés (dec. 26. 19.55): a legújabb hivatalos, rendőrségi információk szerint a nővel valamiféle betegség végzett, és nem mások. Hogy mi, arról semmi infót nem közölt a rendőrség, pedig nem ártana tudni: nincs ugyanis valóban azonnal ölő betegségből olyan sok, pláne nem 35 évesen (lásd: szívinfarktus stb.) Annak az esélye pedig, hogy valaki egy lényegesen lassabb lefolyású, halálos kimenetelű betegségben szenvedjen, és – például rákbetegségének végső stádiumában –  legyen arra ereje, hogy kimenjen (képes legyen kimenni – egy rákbeteg még járni sem tud a végén…) jó messzire egy elhagyatott helyre, elég csekély. Pláne, hogy valaki pont a helyi illegális szemétlerakóhoz menne sétálni… A megerőszakolós-gyilkosságos verziót sokkal jobban alátámasztja a helyszín (ugyanis az a legelhagyatottabb, plusz, ugyebár, a szemét között nehezebb is megtalálni a hullát). Egyszóval, gyanús ez nagyon – bűzlik keményen a dolog, és, ismerve a rendőrség cigányügyi (pl. a szomszédos Kiskunlacházával vagy az elrabolt francia lánnyal kapcsolatos) hazudozását, nem csodálkoznánk, ha most is kiderülne, nem mondanak igazat.

A STOP frissített cikke következik:

Tragédia Ráckevén: betegség végzett a fiatal nővel

Ma délelőtt egy női holttestre bukkantak Ráckevén, a település egy elhagyatott, erdős területén. A boncolás megállapította: a 35 éves asszonyt nem gyilkolták meg, természetes halált halt december 26-én hajnalban, megtalálása előtt néhány órával.

A pest megyei Ráckevén ma délelőtt munkások egy 35 éves nő holttestére találtak rá a helyi illegális szemétlerakó erdős területén. A szerencsétlenül járt asszony testén a helyszínelők nem találtak semmilyen külsérelmi nyomot, iratait és értékeit nem tulajdonították el.
A helyi illegális szemétlerakónál találtak rá a nőre.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a STOPnak elmondta: a boncolás alapján kijelenthető, hogy a nő nem gyilkosság áldozata lett, hanem "valamilyen betegség" végzett vele.

Hogy milyen betegség, azt Bényi Mónika nem tudta megmondani, ahogy azt sem, hogy karácsony másnapján mit kereshetett a nő a település egyik legelhagyatottabb részén.

"Ezt a közigazgatási eljárás fogja kideríteni" - szögezte le.