Közleményben kéri a Fidesz-KDNP miskolci önkormányzati képviselőcsoportja a szakminisztert: vizsgálja felül a miskolci rendőrkapitánnyal kapcsolatos döntését. Pásztor Albert kijelentésével egyelőre nem foglalkoznak.
 
Közleményt adott ki szombaton délelőtt a Fidesz-KDNP miskolci önkormányzati frakciója, a Pásztor Albert miskolci kapitányságvezetővel szemben indított vizsgálat ügyében. Dr. Pásztor Albert kapitányságvezető eddigi rendőri munkája mind a civil, mind a szakmai közvélemény előtt elismerést váltott ki. A miskolciak szerint, a városi rendőrkapitány a rendőrség nehéz anyagi helyzete ellenére is jó színvonalon teljesítette munkáját, ezért arra kérjük Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti minisztert, hogy vizsgálja felül az ügyben meghozott intézkedését - fogalmaznak a dr. Szinay Attila (Fidesz) és Garamvölgyi Attila (KDNP) által jegyzett közleményben.

Portálunk kérdésére, hogy foglalkoznak-e az intézkedést kiváltó mondatokkal is, dr. Szinay Attila azt mondta: ezzel megvárják a Draskovics Tibor kezdeményezte vizsgálat végét.
(BOON; vannak kommentek)