Tegnap (ill. ma – lásd EZT) már foglalkoztunk az országunkat súlyosan lejárató, a magyarokat mind gyilkosnak beállító UPI-hírrel. Az azóta számos olvasói hozzászólást kapott. Ezekből idézzük egy, tökéletes angolsága, valamint romángyűlölete alapján jól láthatóan nem "széljobbos magyarországi provokátor" vagy "magyargyűlölő tót / egyéb szláv" amerikai véleményét (eredeti ITT; "DisgustedUSA" és "OBAMA-USA" hozzászólásait keressük). Szép példája ez annak, hogy a UPI-hír mennyire meg tudta vezetni, ellenünk tudta hangolni a világ közvéleményét. Gratulálunk, "magyar" informátorok. Megcsináltátok!

"A magyarok kegyetlenek és gonosztevők! Szörnyű, ahogy egymással bánnak. Mit gondolnak, kik ők, hogy így, ilyen módon terrorizálhatják a saját állampolgáraikat? A magyarokat mind sorba kell állítani és le kell lőni. Mindet börtönbe kell zárni, és házaikat az általuk terrorizált romáknak adni. Az a terület olyan, mint egy eldugult WC, ahonnan kiömlik a sz@r. Bárcsak isten lehúzná ezt a magyar szemetet a pokolba!"

"A cigányok az 1860-as évek közepéig rabszolgák voltak, akárcsak a négerek Amerikában. Azon országok, ahol divat az entnikai üldöztetés és gyilkosságok, mindig is ki fognak szemelni maguknak mindenkit, aki csak egy icipicit különböző. És utána megölik. Amikor kinyírtátok az összes cigányt, egymás torkát fogjátok átharapni. Ki a franc adott nektek jogot arra, hogy elbíráljatok és meghurcoljatok bármilyen embert?! Hát még a saját állampolgáraitokat! Éppen ugyanannyi joguk van az élethez és a jóléthez, mint nektek! A pokolra fogtok kerülni. Undorító népség, az egész magyarság! Szégyellem magam miattatok!"

"Már értem, hogy az EU miért nem akarja anyagilag kisegíteni Kelet-Európát. A népirtó szörnyek, mint a magyarok és a románok, nem érdemlik meg! Kegyetlen állatok, senkinek sem lenne szabad soha semmit sem adni nekik, kivéve egy jó kis atombombát mindkét nép fejére. Az olyan emberek, mint a tatárszentgyörgyi parasztok, a Föld erőforrásainak pazarlása. Remélem, hogy az oroszok megint jönnek, és felfalják egész Kelet-Európát. Magyarország és Románia túl idióta és barbár ahhoz, hogy saját kormányuk legyen. Kelet-Európát a cigányoknak kéne adni." (Kuruc.info: az utolsó mondat eredetije nehezen lefordítható, kétértelmű szöveg volt: "Zionist? They should give Eastern Europe to the Gypsies!". Ezt fordíthattuk volna úgy is, hogy "Cionisták? Kelet-Európát a cigányoknak kéne adniuk." Vagy: "Cionistának tűnök?" "Cionista szöveg ez?" Mivel nem voltunk abban biztosak, hogy a szerző ezt valóban így értette, és nem akartuk mondanivalóját eltorzítani,  ezért döntöttünk az első változat mellett.)

A hozzászólások eredetije:

Hungarians are cruel and evil b@stards! Terrible how they treat each other. Who the hell do they think they are, that they can persecute and terrorize their own fellow countrymen like that. They should all be lined up and shot. They should be locked up in prison, and their houses should be given to the Gypsies they terrorize. What a sh/t overflowing toilet that part of the world is. I wish God would just flush all that Hungarian garbage down to hell.

jakaabaa - you are so friggin dumb. Gypsies were slaves till the mid 1860's, just like the African Americans were. You back ass, ethnic cleansing and genocide mentality countries will pick on, and kill anyone that is just a slight shade different. When you are done with the Gypsies you will rip each others throats out. Who the hell gives you the right to judge and persecute any human being?! Let alone your own citizens! They have just as much right to live and thrive as you do. You are so going to hell! Disgusting people, the whole lot of you! I'm ashamed for you!

I for one can see why the European Union does not want to bail out Eastern Europe financially. Genocidal bastards like the Hungarians and the Romanians don't deserve it! They are cruel animals, nobody should give them a thing, ever, except a nuclear warhead up their collective asses. People like those peasants that live in Tatarszentgyorgy, are a waste of this planets resources. I hope the Russians come and devour all of Eastern Europe again. Hungary and Romania are too idiotic and barbaric to govern themselves. Zionist? They should give Eastern Europe to the Gypsies!
Kuruc.info - A.S.