Kedvenc TV2-nk megint cenzúrázott. Az ITTENI SZON-cikkben még kifejtett “cigányzenét kértek a támadók” kitételt cenzúrázták, hogy ne utaljon a támadók származására.

A TV2 interpretációjában ez a következőképp hangzik: “másik zenét kértek”.

Nos, akit az eddigiek nem győztek volna meg a támadók származásával kapcsolatban, ez az apró, de annál árulkodóbb módosítás (“mindent kiirtani a híradásokból, ami szegínromákokra utalhat”) legalábbis elgondolkoztathatja. Ha esetleg a többi tény (lányokat is megraktak [mecsoda bátorság! Ugyanaz, mint amikor csak és kizárólag hordában, és csak és kizárólag gyerekeket, ill. öregeket támadnak meg], egyiket egy üveggel leütve; a jogait felettébb ismerő támadó), ill. a hasonló esetek (lásd alább) nem lettek volna elég meggyőzőek.

Apropó, hasonló sztorik. Emlékszünk még a január végi, boldogi tűzoltó-botrányra? Igen, magukat az élet mindenható császárának, teljhatalmú urainak képzelő romák ott is egy zártkörű rendezvényre pofátlankodtak be. Annyi eszük nincs szegíneknek, hogy felfogják, ami zártkörű, ott idegeneket nem látnak jó szemmel.

Végezetül, kíváncsiak vagyunk, a fajvédő médiumok, SZDSZ-es, hazaáruló “értelmiségiek” (mint pl. Hell István) mikor húzzák elő a rászístá kártyát. Például azt állítva, hogy “a hungarista, nácifasiszta nőegylet Mos-Oi!-t (azon belül is CMÖ-t) hallgatott, és rátámadt az emiatt halkan reklamáló szegínromákokra, és saját magukat ütötték le, csak hogy szegínromákokat hírbe hozzák”…

Függelék: az eredeti, TV2-s interpretáció:

Verekedés a leánybúcsún

Verekedés volt egy leánybúcsún Nyíregyházán péntek éjszaka. 10-12 lány szórakozott egy diszkó hátsó termében, amikor bement két férfi és másik zenét kértek. A diszkós ezt nem teljesítette, ezért őt is és több lányt is ütni kezdtek. Hatan sérültek meg. A Tényeknek Fülöp Gergely megyei rendőrségi szóvivő nyilatkozott.