A "Kettős Mérce" blog, amelynek "cikkeivel" rendszeresen találkozhatunk a zsIndex főoldalán is (vö. "azonosulás"), a következő hihetetlen érvrendszerrel kápráztatta el a nagyérdeműt a pár napja publikált - és, természetesen, zsIndexen is a kezdőoldalon ajánlott -, "Miért nem leszek Jobbik-szavazó?" című anyagában (Google seperc alatt megtalálja, ha valaki meg akar arról győződni, hogy nem viccelünk):

1. Mert segget mosok szarás után.

2. Mert voltam már külföldön.

3. Mert tudok írni-olvasni.

4. Beszélek idegen nyelveket.

5. Késsel és villával eszem.

6. A nyálamat nem kifelé, hanem a nyelőcsövön át vezetem el.

7. Nem szoktam megenni az orrváladékomat.

8. Két lábon, felegyenesedve járok.

Kuruc.info: Most tekintsünk el attól, hogy mondjuk a 7. pontról az embernek kapásból az SZDSZ-es Horn Gábor  jut az eszébe (videó ITT), a 4. pontról az egykutya, zsideszes Áder János (videó ITT), és a lista vég nélkül folytatható lenne.

Inkább gondolkozzunk el azon, hogy a balliberálisoknak már tényleg csak ilyen "szintű" "érvei" maradtak? Ahelyett, hogy mondjuk pontról pontra bele próbálnának kötni a Jobbik programjába? Miért nem azzal foglalkoznak, miért ilyen humorosnak szánt, ámde szánalmas anyagokat írnak?

A válasz egyértelmű: azért nem, amiért a mi nyílt leveleinkre sem válaszolnak a cigányfajvédők. Számtalanszor megkérdeztük őket (legutoljára ma), hogy ugyan, hol történt bizonyítottan etnikai alapú cigányellenes támadás (gyilkosságról nem is beszélve). Megkértük őket, cáfolják a finnből, angolból stb. lefordított cigánybűnözési statisztikáinkat. A válasz: néma csend. Hogy miért? Annak például az ITT közölt levelű, balliberális olvasónk is a megmondhatója: egyszerűen nem lehet fogást találni a kormosos anyagainkon. Helyette megy a hazudozás - mint például amikor Kolompár Orbán a köztévében kijelentette, hogy a kuruc.info azt mondta, hogy, idézzük, "a szegény [cigányokra támadó] magyar, aki egyébként hős, aki nem jó munkát végzett, ha kért volna segítséget, kapott volna azért, hogy tiszta munkát tudjon végezni [azaz megölni szegínromákokat]"...

Nos, a helyzet nagyon hasonló a Jobbik programja esetében is. Fogást nem lehet azon sem találni. Mit csinál hát a "szellemi fölény" megtestesítője, az LMP-s aktivista, ballib körökben ünnepelt megmondóember, a zsindexesek egyik fő kedvence és reklámozottja? Ha már észérvekkel nem operálhat, a Jobbik programját "szétszedni" képtelen, hát kínjában ilyeneket írkál. Aztán csodálkozik, ha az olvasói csak szánakoznak rajta. Igen, ez nem sokkal magasabb "színvonal", mint a mostanában igen aktív Balogh Artúré. (Ez utóbbinak különösen érdemes olvasgatni a cikkeit, ha egy jót akarunk röhögni - újabban nagyon termékeny. A legújabb, a náci GPS-es is egy kész agyhalál. Ne felejtsük el elolvasni mellé az olvasói megjegyzésként szereplő "szócserés" aktualizálást [jelenleg az első két hozzászólásban van] sem.)