Olvasó: Tisztelt Kuruc!

Egy keceli (Bács-Kiskun Megye) esetről szeretnék beszámolni Nektek, mivel hírverését sajnos nem lehet hallani.

Nemi erőszak történt kis városunkban, múlt hét szombaton. Azon nem kell túl sokat gondolkozni, hogy az elkövető milyen származású. Természetesen egy roma férfi a szóban forgó alak, aki nem is olyan rég fejezte be börtönbüntetésének letöltését. (<- milyen meglepő)

A furcsaság viszont az, hogy az áldozat nem egy nő, hanem egy enyhén szellemi fogyatékos, kiskorúsított magyar férfi. (Gondolom a drága elkövetőnk a sitten hozzászokott a férfi férfival felállású szexuális kapcsolathoz.)

Mivel az áldozat szellemileg nem tiszta, könnyű volt lépre csalnia. Kakas pörköltet ígért neki, így csalogatta be egy régi, már senki által nem lakott putritelepre. Itt történt meg az eset. Megerőszakolta és elverte.

De a legszomorúbb az, hogy az áldozat gyámja hiába fordult a helyi rendőrséghez, nem foglalkoztak vele. Szóval se látlelet, se semmi... Át kellett utaznia a szomszéd város (Kiskőrös) rendőrségéhez, ahol feljelentést tett az elkövető és a keceli rendőrség ellen.

Az elkövető jelenleg is szabadon lófrálgat.

Ismételten megköszönhetjük a sündőrök lázas, szorgalmas munkáját.

Bezzeg, ha fordított felállásban történt volna a dolog: magyar erőszakol cigányt. (Ilyen persze nehezen hiszem, hogy előfordulhatna. Kinek lenne gusztusa hozzá?) A rendőrség is lelkesebben dolgozna az ügyön, na meg legalább három napig ezzel foglalkozna a TV2 és az RTL klub híradója.

egy honleány

Kuruc.info: cigány erőszakol, ver, nyomorít, gyilkol meg magyart, ill. fordítva… az immár a rendőrség által is hivatalosan elismert arányokat nem árt nem elfelejteni. Több tízezer az egyhez. Természetesen kormosék javára. És mégis cigányüldözésről vartyognak ezek a szennyek...