Prostitúcióra kényszerített magyar kislányt szabadított ki az olasz rendőrség
A hatóságok beszámolója szerint a 14 éves kislányt Magyarországon rabolták el, és úgy kényszerítették fizetett szexre autós kliensekkel, hogy hamis okmányaiban 18 évesnek tüntették fel.
A magyar lánynak  néhány napja sikerült telefonon felhívnia anyját, aki a történteket jelezte a magyar rendőrségnek. A vicenzai rendőrség az Interpoltól kapott értesítést. A kislány annyit mondott el édesanyjának, hogy Vicenzában van, egy nagy kék házban tartják, és már hónapok óta prostitúcióra kényszerítik. Az olasz rendőrök bemérték a készüléket Treviso és Mestre között, és megtalálták a kislányt, aki vasárnap tölti be a 15. életévét. A nyomozás még tart. (MTI)
Kuruc.info: egészen biztosak lehetünk abban, hogy az emerrablók, stricik nem cigányok voltak. Hiszen, ahogy az a múltkori Magyar Nemzet-cikkből is kiderült, az amszterdami stricik között nulla százalékban képviselteti magát ez a nemes etnikum: több, mint száz szabolcsi érintettről tudnak; közöttük egyetlen egy roma nincs. (“A szakemberek úgy vélik, jól szervezett, legalább száz főt számláló, szabolcsi romákból álló banda „exportálja" Hollandiába a lányokat.”) Ahogy azt is jól tudjuk, nemes kisebbségünk soha senkit sem rabolna el. Az emberrablás a kultúrájától teljesen idegen - lásd pl. EZT és további hivatkozásokért, esetekért EZT.