A cigányokat felettébb jellemzi választott, őket képviselő vezetőinek előélete, bűnözése. Gyakorlatilag egyetlen olyan elöljárójuk nincsen, aki ne lenne valamilyen ügyben sáros. Hiába – bűnöző, parazita népnek bűnöző vezetői vannak.

Mindezen kérdésekkel kapcsolatban már számtalan anyagot, hírt hoztunk le – lásd pl. EZT és EZT az egyik legutolsó, hasonló esetért.

Az alábbi hír főszereplőivel kapcsolatban azt kell tudni, hogy D. Attila (Dömötör Attila) az ajka Cigány Kisebbségi Önkormányzat vezetőjének, Dömötör Miklósnak a nagyobbik fia. Ugyanebben az ügyben érintett - bár itt a cikkeben nem említik meg - Dömötör Norbert is, aki a kisebbik gyermek a családban. (Szép kis nevelést kaptak a szüleiktől...) Norbert némileg többre vitte a bátyjánál, ő még főiskolát is végzett, sőt az apja mellett még tisztséget is töltött be a helyi CKÖ-ben, de ettől függetlenül ő is drogterjesztésből pótolta ki a zsebpénzét. (Köszönet olvasónknak a bennfentes infóért!)

Hát igen, a drogkereskedelem. Amely szintén a cigányok kezében van – lásd pl. EZT és EZT. Persze, ez nem zavarja őket abban, hogy bennünket, „gádzsókat” vádolják azzal, a drogmaffia is tipikusan fehér elfoglaltság...

Az eredeti hír:

Droggal kereskedtek - Titkos eszközöket is bevetettek ellenük

Veszprém - Fegyházbüntetésre ítélte a megyei bíróság azt a három férfit, akik droggal kereskedtek még évekkel ezelőtt. Az ítélet nem jogerős.

Az ítélet indoklásában az szerepelt, hogy az első rendű vádlott, az ajkai D. Attila (38) ellen még 2003 végén garázdaság bűntette miatt az ajkai rendőrség nyomozást rendelt el. Ez idő alatt a férfi eltűnt, ezért háromnegyed évvel később elfogató parancsot adtak ki ellene.

Majd' egy évnek kellett eltelnie, mire 2005 augusztus 4-én a Balatonföldváron bujkáló férfit elfogták, aki bérelt lakásából irányította a droggal való üzletelést. Azon a nyáron folyamatosan vásárolt „anyagot” a fővárosban társával együtt, az ugyancsak ajkai H. Andrással (36), amit aztán vádlott társaik segítségével szétterítettek a vásárlók között főleg Ajkán, Jánosházán és Celldömölkön.

D. Attila 2005 júniusban és júliusban 1250 extasyt, 402 gramm speed port és 25 gramm kokaint vásárolt és értékesített. A vádlott lakásán a nyomozók találtak többek között digitális mérleget, öt mobiltelefont és 451 ezer forintot.

Az ítélet indoklásakor elhangzott, a rendőrség titkos eszközöket is bevetett a nyomozáskor: három héten át lehallgatták a vádlottakat, akik hiába nevezték virágnyelven a különböző drogokat, be lehetett azonosítani a kábítószereket és a mennyiségüket.

Dr. Német Balázs tanácsa jelentős mennyiségre, kereskedéssel elkövetett kábítószerrel való visszaélés miatt a két többszörösen visszaesőt, D. Attilát hét évi, H. Andrást öt és fél évi fegyházbüntetésre ítélte.

Négy és fél év fegyházat szabtak ki a jánosházai H. Norbertre (32). Társaik, a drogokat tovább adók, enyhébb fokú büntetést kaptak. A bíróság D. Attilánál másfél milliós, H. Norbertnél 500 ezer forintos vagyonelkobzást rendelt el. Az előzetes letartóztatásban lévőket – D. Attila kivételével – szabadlábra helyezték.

Az ügyész három nap gondolkodási időt kért, a védők és a vádlottak felmentésért, illetve enyhítésért fellebbeztek.

Az ítélet nem jogerős.
(Napló Online)