Többször (legutóbb ITT) foglalkoztunk már a ferencvárosi cigányterrorral.

Az érintett, a cigányok elől menekülő fél Kanadától kért menekültstátuszt – a cigányok elől. Megkapta. Mindezt alább teljességében idézett cikkében meséli el.

Sorsa előrevetíti a magyarokét úgy általában – ha nem teszünk végre rendet, ha nem oda szavazunk, amely párt pl. Érpatakon már bizonyított, ránk is ez a sors (a menekülés) vár majd. Csak az lesz a kérdés, hogy bennünket, több millió magyart, befogad-e majd bárki, vagy ot
thon kell várnunk arra, hogy mikor érkezik a kirablásunkra, legyilkolásunkra szomjazó ork...

Az eredeti cikk:
Tom Bobb: MENEDÉK (AZ ÉN VÁLASZTÁSOM)
 
Úgy vélem, ezt minden magyar embernek meg kell tudnia.
Arra a következtetésre jutottam, hogy ezt a választások előtt meg kell tudnod, azért, hogy ismételten magadba mélyedhess, és eldönthesd: te is erre az útra akarsz-e kerülni, vagy inkább helyesen, a szabadabb, biztonságosabb, békésebb, jobbik utat választod, és akkor elkerülhető az ilyen hihetetlen pénz- és emberi áldozatokat felemésztő „vállalkozás”.
 
Ma, 2010. április 9-én reggel hivatalosan is menekültstátuszt kértem a kanadai kormánytól.
 
Indokaim a következők voltak:
 
·         2009. július 24-én pókhasú idősebb Daróczi László (Budapest, IX. kerület, Gát utca 23. fszt. 6.) cigányvezér több veszélyes cigányhordát, az ő személyes, szervezett bandájának egy részét hívta be az udvarba, ahol a feleségemmel laktunk, és arra uszította őket, hogy öljenek meg, erőszakoljanak meg bennünket. (A támadásról hangfelvétel készült, ezeket itt meghallgathatod.)(Vagy itt – és itt – és itt – és itt.)
·         Az uszítás közben ifjabb Daróczi László egy hatalmas szamurájkarddal az életemre tört, de a fejemre mért csapást alkarral védtem ki, melytől lassan, hosszasan gyógyuló sérülés keletkezett a karomon, amit az orvosok még aznap éjjel, „melegében” elbagatellizáltak, és nyolc napon belüli sérülésnek minősítettek – miközben a varratokat (bizonyítottan) a 11. napon szedték ki, és több mint két hónapig (november közepéig) tartó szövődményei lettek a vágásnak.
·         A magyar rezsim politikailag irányított rendőrsége (élükön Béres László rendőrvezetővel, a Ferencvárosi Kapitányság hazug vezetőjével) igyekszik szőnyeg alá söpörni és semmissé nyilvánítani az ügyet, hogy a hivatalos statisztikákat ne rontsam. Ezáltal az életemre törő cigányt, illetve az uszítót és a szervezett cigányhordát nem zaklatták, őket nem keresték, nem vitték rögtön zárkába, és semmiféle eljárás nem indult ellenük, holott szervezetten követték el ellenem a gyilkossági kísérletet.
·         2009. szeptember 7-én este idősebb Daróczi László cigányvezér ismételten ránk támadt, és telefonon kérte a bandája segítségét. Az ekkor kihívott rezsimkutyák rendőrök végig elviselték, ahogy a cigányvezér folyamatosan minket fenyeget, és ígéreteket tesz, hogy ha kimegyünk az utcára, megölnek, megerőszakolnak és megnyomorítanak bennünket.
A kiérkező rendőrök (a valószínűsíthető összefonódások miatt) nem hallgattatták el az ordítozó cigányvezért, hanem engem fenyegettek meg azzal, hogy bilincsben fognak elvinni, ha még egyszer ki merem őket hívni. Én mindvégig együttműködtem, csendben voltam az intézkedés alatt.
·         Másnap, 2009. szeptember 8-án reggel, mikor munkába indultam volna, a szervezett cigánybanda (ismét idősebb Daróczi László vezetésével) gyülekezni kezdett az udvaron és az utcán – és ígéretet kaptam rá, hogy mire hazaérkezem a munkából, a feleségem már nem lesz meg. El fog tűnni, úgy, hogy soha többé nem találom (előtte megerőszakolják, méghozzá az összes bandatag)(élükön Barna Kutyával, Daróczi „első emberével”, aki a IX. kerület, Gát utca 24. I. emelet 22-es lakásában lakik, és Milák Barnabás a neve – és a rezsim egyik 100 kilós kancigány nyugdíjasa).
A kihívott rendőrök semmit sem tettek, kis beszélgetés után elvonultak, és így magunkra maradva, az utolsó pillanatban menekültünk el a lakásból, egyre gyülekező és egyre veszélyesebb, fegyveres cigányok között, hogy feleségem biztonságos helyen legyen. (Ezt követően este már egyedül tértem haza a lakásba, és kértem a Magyar Gárda segítségét – amit rögtön meg is kaptam.)
·         Többszöri kérésünkre, hogy az önkormányzati lakást, amelyben élünk, elcserélhessük egy távolabbi (akár más kerületben álló), biztonságosabb környéken található önkormányzati lakásra, Gegesy Ferenc, a kerület backstab polgármestere elutasította. Ez a polgármester inkább vállalta azt, hogy a szervezett cigánybanda, amelyiket egy olyan Daróczi irányítja, akinek bizonyítottan kapcsolatai vannak a rezsimmel, inkább megöljön bennünket, vagy még több vér folyjon.
A kerület belső rendelete szerint minden olyan bérlakót ki lehet költöztetni, aki zavarja a bérházakban az együttélés, a pihenés nyugalmát. Oszvári István jegyző (Gegesy pajtása és a magyarok, a Turulszobor ellensége) azonban másként értelmezi ezt a rendeletet, és szerinte (erről többször is vitatkoztunk) elég lenne az, ha békésen leülnénk egymással szembe a cigányvezérrel, és kétezer forint befizetése ellenében elmondanánk egymásnak, hogy mi bajunk a másikkal. (Hol él ez az ember?)
·         2009. szeptember 19-én a Magyar Gárda segítségével elköltöztünk a lakásunkból – és ezt be is jelentettük a rezsim összes létező hivatalában (egy részébe kötelező volt). Mint azt később megtudtuk, civil ruhás, fegyveres kutyák rendőrök ültek a környező utcákban civil gépjárművekben, hogy egy esetleges cigánytámadás esetén be tudjanak avatkozni, és hívni tudják a Készenléti Rendőröket (a droidokat). Ezt az információt később a kerületi rendőrség is megerősítette.
·         Az elköltözésünk óta idősebb Daróczi László és szervezett bandája folyamatosan keres bennünket. Az egész országra kiterjedő hálózattal rendelkezik, kapcsolatai révén már eljutott szeretteink vidéki otthonaiba, keres bennünket a környéken, kérdezgeti a volt szomszédainkat, ismerőseinket. Kapcsolatai révén már a rendőrséggel is kerestet, hátha így „előbújunk”.
Nem tettek le a tervükről.
Meg akarnak ölni és meg akarnak erőszakolni bennünket.
Nem tudom, milyen sorrendben.
 
A kanadai kormány menedéket adott nekem és a feleségemnek. Részletesen beszámoltunk nekik arról, mi történt velünk, és mi vár ránk, ha hazamegyünk. Elmondtuk nekik, hogy ez a szervezett bűnbanda olyan összefonódásokkal bír, amelyek révén akár egész Európában képesek utolérni bennünket – illetve nem tudunk Európán belül egyik országban sem menedéket kérni, mert mind egységesen titkolja a szervezett cigánybűnözést, amely immáron az egész kontinenst átszövi.
Ezért kellett Kanadába jönnünk.
 
A magyar rendőrség és a magyar állam (a rezsim) folyamatosan meghamisítja a statisztikákat, és ezért egyre csökkenő bűnesetekkel dicsekszik a világ felé – miközben (akár ha az én példámat nézzük) folyamatosan növekszik az eltussolt bűnözés.
Hivatalosan a rendőrségnek szervezetten elkövetett gyilkossági kísérletért az összes környéken fellelhető cigányt be kellett volna szállítania a rendőrségre, ahol azonosíthattam volna őket, és megnevezhettem volna apát és fiát, akik uszítottak és az életemre törtek. Mint azt belső körökből megtudtam, a kiérkező rendőrök azért engem fenyegettek, és nem a cigányvezért, mert ettől azt remélték, hogy meghúzom magam, és csöndben eltűröm, ahogy (akár) megerőszakolják vagy megverik, eltüntetik (elássák, feldarabolják) a feleségemet, és csöndben kellett volna tűrnöm, ahogy éjjel-nappal mulatoznak az ablakom előtt, ahogy nyomorékká vernek, amikor kimegyek az utcára.

 
Informátoraim szerint Daróczi László (és a fia) egy szervezett bűnbanda vezetői, akiknek komoly besúgóhálózatuk van a rendőrség felé, roppant összefonódásaik a jelenlegi hatalommal, ezért voltak olyan nyugodtak, mikor megtámadtak, és ezért hangoskodtak, mikor a rezsimkutyák végre megérkeztek – mert ők, a cigányok, érinthetetlenek. Idősebb Daróczi László a kerületi polgárőrök egyik vezetője (azt hiszem, ez mindent elmond).
 
Dönts tehát!
Ezt akarod te is, hogy idővel a közeledben (vagy a szomszédodban)(vagy a városodban) élő cigányok egyik napról a másikra rád és a családodra támadjanak, minden ok nélkül, szervezetten és büntetlenül, vagy a jobbik utat választod, és levetkőzöd azokat a feléd dobott démonokat, és elhiszed, hogy ez a mostani rezsim által mutatott irány (a „fiatal” és „demokrata” kifutófiúikkal együtt) már egyáltalán nem alkalmas a magyarság (a te magyarságod)(az országod)(a családod, szeretteid, barátaid) védelmére?
 
Pár nappal ezelőtt kértem már tőled, hogy gondolkozz.
Most azt kérem, pontosan cselekedj. Nincs más irány, nincs más út.
Ne a rosszabbat válaszd – mert van Jobbik!
 
(Az elkövetkező hetekben részletesen beszámolok majd róla, hogyan működik a menedékkérés Kanadában, milyen kérdések merülnek fel, miféle procedúrákon kell átesni, mire felfogják, hogy fehér ember létedre, csak azért, mert nem vagy cigány, téged is üldözhetnek az otthonodban.)
 
FÜGGELÉK AZ ÉRTELMEZÉSHEZ:
 
JOBBIK: - Jelen pillanatban a világ egyik legerősebb nemzeti pártja, melynek célja a magyarság, a magyar emberek jogainak érvényesítése, a becsületes emberek védelme, Magyarország erejének visszaállítása. Támadják, mert igenis a nemzetért dolgozik, és támadják, mert nyíltan kimondja, hogy problémák vannak az országban, és több ezer ma is létező, ismert „politikusunk”, olyan emberek, akik 1989 előtt is jelentős tiszteket töltöttek be, folyamatos hazaárulást követnek el az ország teljes eladásával, az emberek csődbe juttatásával és rabszolgává kényszerítésével.
Több fröcsögő, sárral dobálózó és ostoba backstab egyfajta „náci” jelképeket vél felfedezni a nemzeti jelképekben, és „fasiszta” kijelentéseket vél hallani a népet védő, igenis harcias és bőven radikális, de immáron elengedhetetlen szónoklatokban.
 
Nincs más választás. Az elmúlt 20 évben folyamatos volt a pocsék, a szánalmas, a hazug, az ostoba és a rosszabbik - ideje van már a változásnak.
Szebb jövő érkezik.