Számtalan olyan anyagot hoztunk már le (egyik legutolsó ITT), amelyből kiderül, cigányaink éppen olyan brutálisan bánnak a kutyákkal, mint velünk, fehérekkel. Számukra egy eb életének semmi jelentősége nincs, az nyugodtan elvehető, sőt: a cigány közösségen belüli magasabb reputáció érdekében elveendő. Nem véletlen, hogy a cigányságot olyan szinten gyűlöli minden civilizált nép, hogy sok esetben még a fizikai leszámolástól sem riadnak vissza (lásd pl. a bűnözőcigányok nemhivatalosan támogatott lemészárlását Finnországban).

Az elkövetés eszközéből, helyéből (cigányfertőzött régió) és, nem utolsósorban, abból, hogy az eddigi, hasonló mészárlások elkövetői is – talán mondanunk sem kell – orkok (az ebek életének elvételén túl hadd említsük meg pl. a galgagyörki, fűrészes orr-széttrancsírozást), gyakorlatilag 95-98%-os biztonsággal leszögezhető, hogy az alább ismertetett gyilkosságot is kis kedvenceink követték el.
Borzalom: kettévágtak egy kutyát Kecskeméten - sokkoló képpel
Kettévágott kutyatetemet találtak pénteken reggel Kecskeméten egy lakótelepen - állatkínzási hullám a térségben?!

„Az állatot reggel hat óra körül az Akadémia körúton egy munkába induló hölgy vette észre - mondta el kérdésünkre Mihályné Bornemisza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóügyeletese. - Első ránézésre azt hitte, autó ütötte el a jószágot, de mikor közelebb ment, látta, hogy azt szabályosan feldarabolták."

Unatkozó gyerekek is lehettek a kutyakínzók?

Az Orpheus Állatvédő Egyesület szakemberei nem tartják kizártnak, hogy akár a nyári szünidejüket töltő, unatkozó gyerekek "játék gyanánt" végezhették ki, és vághatták ketté a lakótelepen széthasítva megtalált kutyatetemet.

Mint ismeretes: kettévágott kutyatetemet találtak péntek reggel Kecskeméten a széchenyivárosi lakótelepen. Az állatot reggel hat óra körül az Akadémia körúton egy munkába induló nő vette észre, aki azonnal értesítette a Gong rádiót. A reggeli műsor vezetője hívta a Bács-Kiskun Megyei Állatvédelmi Őrszolgálatot az intézkedés érdekében.

Egy fekete keverék kutyáról van szó, amelyen több, mély vágott sérülést ejtett az egyelőre ismeretlen tettes. A kecskeméti rendőrkapitányság életvédelmi alosztálya állatkínzás bűncselekményének alapos gyanúja miatt indított eljárást.

A rendőrség előzetes vizsgálata szerint az elkövetők valószínűleg nem a helyszínen végezték ki az állatot, hanem egyszerűen kidobták oda, mivel a sérülések súlyosságához képest kevés vérnyomot találtak. Úgy tűnik, hogy az elkövetők szamurájkardot használtak a mészárláshoz.

Aki bármilyen felvilágosítást tud adni vagy ismer kapcsolódó körülményt, az a bűncselekmény felderítése érdekében jelentkezzen a rendőrségen!

Az Orpheus Állatvédő Egyesület a szülőknek azt tanácsolja, hogy kiskorú gyermekeiket ne engedjék csoportosan utcára huzamosabb ideig "semmit tenni", mert az unaloműzés sok esetben a háziállatok kárára valósul meg. Az állatkínzás Magyarországon bűncselekmény, amiért 3 évig terjedő börtön is adható!



(Zug)