Valószínűleg egy eltitkolt terhesség „eredményét” akarta a helyiek szerint cigány származású „anya” elégetni akkor, amikor a csecsemőt egyszerűen bedobta a kályhába. Ahelyett, hogy például elvitte és berakta volna egy inkubátorba, amit név nélkül megtehetett volna.

Ennyit a cigányok „értelmi színvonaláról”, „élet iránti tiszteletéről” és „gyerekszeretetéről”. Még arra sem vette a fáradságot, hogy ne gyilkolja meg a gyerekét, hanem odaadja másnak, ha már neki nem kellett... Tipikus cigány, na. De mit is várunk ezektől: számtalan másik esetben kellett már tudósítanunk hasonló esetekről (legújabb ITT).

A kapcsolódó cikk következik. Az eredetihez képgaléria is tartozik (klikk IDE); ezt idő híján (egy, a szomszédok cigány voltát – cigánytelepről van szó... - igazoló kivételével) nem vesszük át. A képek legtöbbjén az látható, hogy a gyilkos csálád is eléggé lerobbant házban lakik.
Csecsemőhalál - lincshangulat a faluban: „Halálért halál!”
Óriási tömeg verődött össze a kunmadarasi utcában, annál a háznál, ahol néhány órával ezelőtt egy halott újszülöttet találtak a mentősök a kályhába dobva.

Mint ismeretes, délelőtt riasztották a mentőket, miszerint egy asszony súlyos állapotban van szülés után, illetve egy csecsemő is életveszélyben van.
A kiérkező mentősök ellátták a súlyosan vérző nőt, akit később a karcagi kórházba szállítottak, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

Feldühödött asszonyok a háznál

Az újszülöttet azonban már nem találták életben, egyelőre ismeretlen körülmények között a kályhába dobta valaki.

A mentőszolgálat azonnal értesítette a rendőrséget, akik kiérve a helyszínre megkezdték az ügy hátterének kivizsgálását. Hogy a csecsemő hogyan halt meg, azt csak az orvosszakértői vélemény fogja megválaszolni.

A szomszédokat megdöbbentette az újszülött halálának a híre, hiszen a családnak már négy gyermeke van, akikkel semmilyen probléma eddig nem volt. (Kuruc.info: na persze... minden gyilkoscigányról ezt mondják...) A szülőket jóravaló embereknek ismerték meg, akik odaadóan nevelik gyermekeiket, akik közül a legidősebb 11 éves, a legfiatalabb pedig 14 hónapos.

A hír hallatán számos nézelődő érkezett a tragédia helyszínére, és lassan lincshangulat alakult ki. Számos, helybéli asszony a nő halálát kívánja, mivel úgy vélik ő okozta újszülötte halálát, a Halálért halál jár! rigmust skandálva.

Az ügyben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.
(SZOLJON)