Több olyan rendőrt is megtalált a Célpont stábja, akik részt vettek a 2006. októberi brutális rendőrségi akciókban, felelősségre azonban soha nem vonták őket. Azóta ők nyugdíjba is vonultak.
Az egyik fővárosi bevásárlóközpontban bukkant a műsor stábja annak az alezredesnek a nyomára, aki egyik beosztottja vallomása szerint eltörte egy megbilincselt tüntető ujját, és parancsnoka volt annak a rohamosztagnak, amely a legtöbb maradandó sérülést okozta a civileknek. Vidéki otthonában pedig megtalálták azt a mesterlövészt, aki többször lőtt fejmagasságban, és ott volt, amikor kilőtték Nagy László és Csorba Attila szemét.
Tinesz Mihály nyugalmazott rendőr főtörzsőrmester azt mondta: „Nekem nincs miért szégyellni magamat, ennyi az egész. Maradjunk ennyiben.” A Hír Televízió azon felvetésére, miszerint emberekre lőtt, annyit válaszolt: „Igen. És? Senkinek nem lőttem ki a szemét. Ne filmezzen, mondom!” – nyilatkozta T. Mihály. „Honnan tudja, hogy senkinek nem lőtte ki a szemét? Ön nem lőtt fejmagasságban?” – tette fel a következő kérdést a riporter. Válasz helyett csak annyit közölt a főtörzsőrmester: „Viszontlátásra, uraim”.
(HírTV kiegészítve)