Hamarosan véget ér a móka
Genfben tartotta Végrehajtó Bizottsági Ülését az Európai Zsidó Kongresszus. A kongresszuson részt vett Zoltai Gusztáv, a szervezet végrehajtó bizottságának tagja és Dr. Feldmájer Péter, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének elnöke.
A konferencia kiemelten foglalkozott a szerintük Magyarországon tapasztalható antiszemitizmus problémájával. (Csak arról felejtettek el beszélni, hogy ha akkora itt az antiszemétizmus, miért jönnek tömegével fajtestvéreik, és hogy nem félnek nap mint nap gyalázni a magyarságot a már itt lévők.)
Feldmájer Péter felszólásában azt mondta, hogy az egyre súlyosbodó helyzetet nem a magyarországi parlamenti pártok generálják, hanem egy szélsőséges mozgalom, és elsősorban annak az Európai Parlamentben mandátumot szerzett képviselője, Morvai Krisztina. (A honvásárlóknak tehát az összes parlamenti párt kóser, csak a Jobbik nem. Ez jó visszaigazolás a nemzeti radikális pártnak.)
Súlyos és veszélyes a helyzet azért is, mert Morvai Krisztina az Eötvös Lóránd Tudomány Egyetem Állam-és Jogtudományi karának az egyik oktatója, ahol a jövő bíráit képezik - folytatta, hangot adva ezzel felháborodásának, amiért nem csak cionisták és zsidóbérencek lelhetők fel az említett helyen, hiszen ők ehhez szoktak hozzá.
Morvai Krisztina provokatív, kirekesztő, nem egyszer útszéli stílusú kijelentései, a Magyar Gárda fenyegető felvonulásai az utóbbi egy évben nemkívánatos hírnevet szereztek Magyarországnak ­– sorolta végezetül legnagyobb megelégedésünkre Feldmájer Péter. Lesz még néhány hasonló felszólalása a közeljövőben.
(Kuruc.info - Mazsihisz nyomán)