A németországi Kiel kikötővárosból az eszement németek újabb két darab Delfin U212s típusú tengeralattjárót szállítottak az izraeli haditengerészet számára. Az El- Arab Online hírportál szerint a két német tengeralattjáró a napokban már meg is érkezett Izraelbe. 


A Delfin U212s tengeralattjáró

Az izraeli haditengerészet már öt darab Delfin U212s típusú német tengeralattjáróval rendelkezik, s a most hadrendbe állított újabbakkal a zsidók egyértelműen az iráni kormánynak üzentek: amennyiben Teherán nem mond le atomprogramjának megvalósításáról, Izrael katonai támadást indít ellene. 
Amint arról korábban beszámoltunk, három hónappal ezelőtt, július 3-án egy izraeli rakétahordozó hadihajó egy német gyártmányú Delfin U212s típusú tengeralattjáró kíséretében a Földközi-tenger izraeli partjairól kiindulva Egyiptom engedélyével (!) áthaladt a Szuezi-csatornán a Vörös-tenger irányába, majd néhány nappal később ugyanazon az útvonalon zavartalanul visszatért. 
A Tik-Debká nevű izraeli biztonságpolitikai hírportál szerint az újabb két darab német tengeralattjárót Angela Merkel személyes közbenjárására jóval a határidő előtt gyártották le Kielben és küldték azonnal Izraelbe. 


Merkel ajándéka a zsidóknak

A Delfin U212s típusú német tengeralattjáró rakétáinak hatótávolsága 4500 kilométer, és nukleáris robbanófejjel ellátott cirkálórakéta indítására is képes. 
Júszef el-Kudszi - Kuruc.info