Helen Thomas vezető amerikai újságírót Izraelt bíráló megjegyzéseiért kirúgatta a cionista maffia. A Fehér Ház egykori legendás újságírója most 90 éves fejjel is járja Amerikát, és elmondja véleményét a cionisták cselekedeteiről.
Legutóbb Dearbornban kijelentette, hogy Izrael a megszállt Ciszjordániában közutakat tart fönn kizárólag zsidó használatra, ám Amerikában manapság nincs olyan ember, aki elfogadná azt, hogy autóutak legyenek csak fehérek számára.

Helen Thomas
Helen Thomas egykori fehér házi tudósítót és neves jegyzetírót (kolumnistát), amint arról mintegy fél esztendővel ezelőtt beszámoltunk, Izraelt bíráló megjegyzéseiért a cionista maffia kibillentette addigi újságírói tevékenységéből. Az amerikai cionisták a fejét követelték, és vették a 90 éves újságírónak. A jelek szerint „arabot fogtak” vele, mert a libanoni bevándorlók leányaként már Amerikában született Thomas, miután a látványos kirúgása után a kezét már nem kötik le semmilyen szabályok és meggondolások, járja az országot és mindenütt megmondja a véleményét Izraelről és az amerikai zsidók nem mindig dicséretes cselekedeteiről.
Helen Thomas december 2-án előadást tartott a Michigan állambeli Dearborn városban egy arabellenes előítéletekkel foglalkozó szellemi műhely résztvevőinek. „A könyveimben mindennek elmondhatom az Egyesült Államok elnökét, ám még érintőlegesen sem szabad szólni arról az Izraelről, amely a többi között kizárólag zsidók használatára tart fönn közutakat Ciszjordániában”, jelentette ki Dearbornban az újságíró, majd leszögezte: „A mai Amerikában nem akad olyan ember, aki elfogadná a kizárólag fehérek számára fönntartott közutak fönntartását”. (Tényleg, hogyan is állunk mi a budapesti Parlament többsége által EU-érettnek nyilvánított Izraellel? - H. J.)

Fiatal riporter korában
A dearborni előadásról tudósító Detroit Free Press munkatársa a kirúgását eredményező Izraelt bíráló megjegyzéseiről is faggatta a veterán újságírót: „Megfizettem ennek az árát, de megérte kimondani az igazságot. A cionistáknak meg kell érteniük, hogy a palesztinok minden európai cionistánál előbb voltak ott azon a földön. Egyébként ebben az országban (Amerikában – H. J.) Izraelről semmilyen bíráló megjegyzést nem szabad tenni”, mondta Helen Thomas az arabellenes előítéletekről tartott szellemi műhely résztvevőinek, majd összegezésként kijelentette: „Az arabellenes propagandisták befolyása alatt élünk. A Kongresszus, Fehér Ház, Hollywood és a Wall Street a cionisták uralma alatt van”.

Egykoron "Abu Monicával"
A detroiti Wayne Állami Egyetem vezetősége a bosszúálló cionisták követelésére máris bejelentette, hogy visszavonja a tanintézet által évente odaítélt Helen Thomas Másság Szelleme-díjat. Helen Thomas évtizedeken keresztül tudósító volt a Fehér Házban, s a Wayne Állami Egyetemen 1942-ben szerzett diplomát, majd később a tanintézet újságíróképző tanszéke díjat nevezett el róla. Az egyetem vezetősége által kiadott közlemény szerint a díjat azért vonják vissza, mert Helen Thomas december 2-án az előadásában azt állította, hogy a cionisták irányítják az amerikai külpolitikát, Hollywoodot, a Wall Streetet és a Fehér Házat, ami egyáltalán nem igaz.
Közben a budapesti Heti hetesre emlékeztető amerikai zsidó humor egyik szellemes megnyilvánulásának gyümölcseként az egyik karikatúrán Helen Thomast ábrázolják Obama elnök társaságában Hitler-bajusszal, karján horogkeresztes szalaggal és SS-sapkával. Az amerikai elnök pedig ezt mondja neki: „Hi,hi,hi! Ön nemzeti kincs, Helen!” Mivel a szellemes cionisták nagyon szeretnek a gojok nevén gúnyolódni, a Thomas nevet átírták THAMAS-ra, utalván a Hamász Iszlám Ellenállási Mozgalomra.

Hering József -Kuruc.info