A derék, hazájukért igazi hőstetteket végrehajtó, a mai napig az ott kötelező katonaságot túlnyomó többségében abszolváló finnek nem nagyon sz@rakodnak, ha le kell számolniuk hazájuk ellenségeivel. Hetven éve a szovjet volt soron; most a muzulmán vallású „menekült” niggerek, valamint, persze, a cigányok.

A történet a következő: a Helsinkihez tartozó Vantaa-ban csütörtök korán reggel egy nigger erőszakkal több nőt is kirabolt. A nők jó része sérüléseket szenvedett, így orvoshoz kényszerült. A rabló származását még az amúgy balliberális Helsingin Sanomat, a vezető finn napilap is megírta (hát még a tőle jobbra álló sajtótermékek, valamint, természetesen, a szintén fajt egyértelműsítő körözést kiadó rendőrök): „a rendőrség egy kb. 20 éves, a rablásokkal gyanusítható, kb. 180 cm magas, kapucnis embert keres, akinek fekete a bőre és rosszul beszél finnül” („Poliisi etsii tekijäksi epäiltyä noin 20-vuotiasta ja 180-senttistä huppupäistä miestä, joka on tummaihoinen sekä huonosti suomea puhuva az eredetiben; ITT van [Google Translate angol „fordítás” ITT).

Ahogy azt már olyan sokszor hangsúlyoztuk, látható, hogy még a finn rendőrség is egyértelműsíti a rabló származását, a sajtóról nem is beszélve. Ez a különbség az egész világ legiskolázottabb, legélhetőbb országa és Cigányország (hazánk) között. Nekik miért szabad az, ami nekünk nem?

De nem ér itt véget a történet! A derék finnek azonnal el is határozták, hogy az adott településen a bűnözőket kíméletlenül összeverő, a rendőrségtől független gárdát szerveznek. Hadd idézzünk az ITTENI fórumból pár kapcsolódó hozzászólást:

„Alapítsunk társadalmi munkában szolgálatot teljesítő utcai járőrszolgálatot, amely a nap 24 órájában felügyeli a rá bízott környéket, és akinek lehet segítségért telefonálni. A járőrök azonnal, helyben érvényesítenék a törvényt, és nem lenne szükség a rendőrökre. A gárda kicsit kemény eszközöket is használhat, a lényeg, hogy 'áldozatuk' megtanulja, mit szabad és mit nem. Már a gárda létezésének tudata is nyugalmat teremtene a környéken.” („Perustetaan vapaaehtoisista muodostuva katupartio, joka partio 24h aluettaan ja jonka voi soittaa apuun. Partio jakaisi oikeutta heti paikan päällä ja poliisia ei tarvittaisi. Partio voisi olla ehkä hiukan kovaotteinen, jotta oppi menisi perille. Pelkkä tieto partion olemassaolosta rauhoittaisi koko alueen.”)

„Igen nyíltan támogatom azt, hogy ha ezt a sz... azaz fekete lényt elkövetés közben valaki elkap, akkor ne hívjon rendőrt, hanem pár skinheadet oda, és némi kocsikáztatást. Ebből tanulnának – miközben a fejpaskolásból nem.” („Kannatankin ihan avoimesti sitä, että jos joku mut.. siis tumma olento saadaan tällaisesta kiinni, niin älkää soittako poliisia, vaan muutama siilipäinen bodari paikalle ja hiukan kyyditystä.. Eiköhän ne siitä oppisi, koska pääntaputtelu EI auta näille mut.. tummille ihmisen sukulaisille.”)

Megint feltesszük a kérdést: ha nekik meg szabad védeniük magukat, fizikailag le szabad számolniuk az ellenségeikkel, azokat meg szabad semmisíteniük, el szabad üldözniük, lehetetleníteniük, nekünk vajon miért nem? Miért kell elviselnünk azt, hogy még otthon sem tarthatunk fegyvert (a finnek, természetesen, igen, és használhatják is – ahogy a tótok meg az amerikaiak is), és hogy a „rendőrség” látványosan nem csinál semmit a cigánybűnözőkkel, ahogy az például most Bercelen és Ibrányban történt. Azaz: a lincselő, a második esetben még a rendőrökre is rátámadó, azokat több percen keresztül  sarokba szorító ötven, ill. százfős hordából egy, ill. két embert keresnek, ill. vittek be – és ez csak egy példa a sok közül, a sor hosszan folytatható, a felmentett Kozák Rajmunddal, a soha letöltendőre nem ítélt tanár- és rendőrverőkkel...