Európára, a cigányok mellett, a halálos veszélyt és totális romlást megtestesítő muzulmánok megint kitettek magukért: az éppen soros taxisrablást ismét ők követték el, most a Helsinkihez tartozó Vantaa-ban.

Az esetről beszámoló, eredetiben ITT található (Google „fordítás” ITT; kapcsolódó fórum ITT) rendőrségi közlemény, mint a nálunknál lényegesen szabadabb és normálisabb Finnországban szinte mindig, egyértelműsíti az elkövetők származását (fajtáját és vallását): "Mindkét [támadó] férfi feketebőrű és kb. 25 éves." (Molemmat miehet ovat tummaihoisia ja noin 25-vuotiaita.). Bezzeg ha cigány nálunk az elkövető, akkor a hazai „rendőrség” még csak véletlenül sem említi azt meg, még akkor sem, ha a bűnös elcsípéséhez, a lehetséges alanyok körének szűkítéséhez az igen jó támpont volna. Nem, a „magyar” rendőrség kussol, miközben minden másik államban nemcsak hogy verbálisan (az elkövetők, körözött emberek stb. származásának megemlítésével), hanem sok esetben igen keményen (pl. a cigány/mozlim elkövetők lelövésével vagy az azokat elintéző derék állampolgárok tette feletti „szemet hunyással”) fel is lépnek. Nem, az ilyen nálunk elképzelhetetlen, szó sem lehet a tót, az amerikai vagy a finn modell átvételéről. Vajon miért?

A cikk „Kapcsolódó anyagok” szekciójában található taxis-rablásokat is kizárólag mozlimok követték el, amelyet természetesen a lap meg is ír (pl. rögtön az ITT található legelsőben). Ugyanezt az információt az ITT található, egy volt taxis által írt hozzászólás is megerősíti: „Bizony, a legtöbb taxisrabló külföldi” (Kyllä suurin osa noista ryöstäjistä on ulkomaalaistaustaisia.)

Természetesen Finnországban vannak olyan balliberális-svéd-bevándorló-zsidó erők, amelyek egyszer s mindenkorra le akarnak számolni a finn szólásszabadsággal. A „Mónika-nők” ott nem a Maunika-show-ra utalnak, hanem egy olyan szervezetetet alkotnak (angol honlap ITT), amely, többek között, azt a törvénytervezetet terjesztette be a kormány elé, hogy automatikusan minimum három éves(!) börtönbüntetéssel büntessenek mindenkit, aki egy vallásra általánosít, pl. „az Iszlám, ill. követői negatív-jelző” kifejezéssel él. Talán mondanunk sem kell, általános a felháborodás az egész országban. Az ezzel kapcsolatos, ITT található fórumot mindenki szíves figyelmébe ajánljuk (Google „fordítás” ITT). Nagyon reméljük, egy ilyen törvény nem emelkedik hatályra, legalábbis nem a küszöbön álló, és a bevándorlási agyrémet egyedül ellenző, és emiatt egyre erősödő immár középpárt, a finn Jobbik, a Perussuomalaiset várható földinduldás-szerű, tavaszi győzelme előtt.