Ávigdor Lieberman izraeli külügyminiszter és miniszterelnök-helyettes ma délben megbeszélést folytatott Martonyi Jánossal és az EU többi külügyminiszterével. A zsidó fajvédő politikus a belga fővárosban országa és az EU kapcsolatainak fejlesztéséről tárgyalt, valamint bepanaszolta a palesztinokat, amiért azok megváltoztatják a megszállt Ciszjordánia státuszát.

Lieberman és Martonyi ma Brüsszelben

Ávigdor Lieberman izraeli külügyminiszter és miniszterelnök-helyettes, a zsidó politikai rasszizmus egyik emblematikus figurája ma Brüsszelben találkozott az Európai Unió tagállamainak külügyminisztereivel, így az elnöklő Martonyi Jánossal is. Lieberman európai kiruccanásának két fontos célja volt. 1.: Megbeszéléseivel igyekezett minél szorosabbra fűzni a zsidó állam és az EU tagországai közötti gazdasági, politikai és stratégiai együttműködést. 2.: Az EU külügyminiszteri fóruma előtt az izraeli politikus bepanaszolta a Mahmúd Abbász vezette Palesztin Nemzeti Hatóságot, amiért az szerinte politikai támadásokat hajt végre Izrael ellen.
Az izraeli külügyminiszter legsúlyosabb vádja az volt, hogy az úgynevezett „oszlói egyezmények” szellemével ellentétben a rámalláhi székhelyű Palesztin Nemzeti Hatóság minden lehetséges módon igyekszik megváltoztatni Ciszjordánia (cionista szóhasználattal élve: Júdea és Szamaria) status quóját. Ezenkívül a palesztinok uszítanak a zsidó állam ellen és a nemzetközi fórumokat fölszólítják az Izrael-ellenes bojkottra.
Ha figyelmesen elolvassuk a fenti hírt, abból ismét kiderül, hogy az izraeli pofátlanságnak nincs határa. Az izraeli külügyminiszter uszítással, a status quo megváltoztatásával vádolja meg azokat a palesztinokat, akiknek a zsidók a nyakukon ülnek, a nemzetközi jog és határozatok ellenére földjeiket és természeti kincseiket elrabolják, s a megszállt területek intenzív zsidótelepítésével jelentősen megváltoztatták Ciszjordánia lakosságának etnikai összetételét.
Kétségünk nincs afelől, hogy a cionista érdekeknek és elvárásoknak megfelelni akaró Martonyi János mindenben áment mondott a zsidó fajvédő Ávigdor Lieberman palesztinokat bepanaszoló fölvetéseire.
Júszef el-Kudszi – Kuruc.info