A magyarokat és más népeket mindenhol rasszistázó, antiszemitázó fehér zsidók fajvédelme ellen tüntetett több ezer etiópiai származású fekete zsidó kedden délután az izraeli Kirját Máláchi városban. A településen a fehér zsidók pénzbüntetéssel sújtják azt a személyt, aki ki- vagy eladni merészeli lakását a fekete zsidóknak.

Fekete zsidók tiltakozása Izraelben
Kirját Máláchi izraeli városban két-háromezer etiópiai fekete zsidó tiltakozott a fehér zsidó rasszizmus ellen. A fekete, úgynevezett falassa zsidókat több hullámban vándoroltatták be Izraelbe az afrikai Etiópiából. A falassák, vagy amiképpen amhara nyelven ők saját magukat nevezik, „Bétá Iszráel” faji megkülönböztetése Izraelben évtizedekre nyúlik vissza. A cionista államvezetés Izraelbe csábította az Etiópiában évezredek óta élő, sajátos judaista vallású, csak a Tórát, de a Talmudot nem ismerő fekete bőrű zsidókat, majd rájuk szabadította a zsidó államban élet és halál urainak számító ortodox irányzatú, közismerten rasszista rabbiságot. A talmudista rabbiság természetesen nem találta, találja őket elég jó zsidóknak, s ezért hiába szolgálnak az izraeli hadseregben, s teljesítik egyéb állampolgári kötelességeiket, mindennapos kirekesztésben van részük.

Megtelt a tér
Az ortodox rabbiság, amelynek „áldása” nélkül Izraelben például nem lehet születni, házasodni, elválni és meghalni, rasszizmusa mellé társul a fehér zsidók egy részének jól bejáratott talmudista fajgyűlölete, amelyet szépen kivetítenek az etiópiai fekete zsidókra is. Budapesten az utcai hanukázásairól elhíresült, fajgyűlölő Chabad zsidó vallási irányzat izraeli társulata például nem hajlandó fölvenni a fekete zsidók gyermekeit az iskoláiba és óvodáiba.

Emberi mivoltuk elismerését követelték
Kirját Máláchi izraeli városban kedden délután azért tüntettek a fekete zsidók, mert az utóbbi hetekben itt voltak a legdurvább fehér zsidó rasszista megnyilvánulások. Az Izraeli TV 2-es csatornáján a keddi tüntetésről szóló riportban Kirját Máláchi város utcáján valaki elmondta: eladtak a település Bár Jehudá negyedében egy lakást etiópiai zsidóknak, s az eladó személyt háromezer sekeles pénzbírsággal büntették, amely összeget le kellett pengetnie az illetékes lakóbizottságnak. A városban megkérdezett másik járókelő így beszélt: „Ha beköltöznek ide az etiópiaiak, csökken a lakások értéke.” „Ezek szerint ön a lakása értékének megőrzését fontosabbnak tartja egy olyan etiópiai jó szomszédságánál is, aki például tisztként szolgál az izraeli hadseregben?” - kérdezte a riporter, amire a fehér zsidó ezt mondta: „Még akkor is fontosabbnak tartom, ha ez az etiópiai maga a vezérkari főnök”.

Hazánkban ne legyenek fajvédők!
Kirját Máláchiban az elmúlt hetekben a fehér zsidók aláírásgyűjtéssel is igyekeznek megakadályozni az etiópiai zsidók beköltözését a városba. A keddi tüntetésen a fekete zsidó tömeg a többi között ezt skandálta: „Az új nemzedék változást követel!”, „Elég volt a rasszizmusból!” Több transzparensre pedig ez volt írva: „Egyelőre azért küzdünk, hogy embernek ismerjenek el bennünket, s nem pedig az emberi jogokért.” „Vérünk csak a háborúban kell”.
Hering József – Kuruc.info