Baltával támadt egy hajléktalanra, majd miután megölte, kivette és megette áldozata agyát, illetve szemét egy néger az Egyesült Államokban.

A floridai Tyree Lincoln Smith tetőtől talpig véresen sétált haza aznap, majd fürdeni indult. Előtte azonban elmesélte az unokatestvérének, hogy végzett egy otthontalan férfival, majd „megkóstolta" a szerveit. A rémült nőnek elmondta azt is: olyan súlyos csapást mért egy baltával az áldozatra, hogy „könnyűszerrel" ki tudta emelni utána a szemgolyót, és az agy egy részét is, a koponyacsonttal együtt - adta hírül a The Daily Mail.
Smith akkor este egy nejlonzacskóba tette a testrészeket, és a temetőhöz sétált, ahol egy másik unokatestvére nyugszik. Állítólag ott ette meg a zsákmányt - a rendőröknek azt mondta, a szemgolyónak olyan íze volt, mint az osztrigának.
Angel Gonzalez holttestét egyébként csak néhány nappal később találták meg egy elhagyatott épületben, Connecticutban. Smith még a gyilkosság estéjén buszra szállt, hogy visszatérjen szülővárosába, de szerencsére a rendőrök a nyomára akadtak. A 35 éves állatot kedd éjjel tartóztatta le a connecticuti rendőrség, gyilkosság vádjával.
(Blikk nyomán)