Németh Romeo Ricardo, myvipes adatlapja szerint becenevén kispesti pujáro egy igazán visszataszító fekete retek. Nézzük meg az alábbi képeket, jól látható, hogy milyen szolid körülmények között kénytelen élni az "üldözött" fajtája - a bútorok is a "mélyszegénységről" tanúskodnak... Az APEH persze nem foglalkozik vagyonosodási vizsgálattal ilyen esetekben, nehogy a rasszizmus árnyéka vetődjön rájuk.




Romeo megvédi a magát és vagyonát az életére törő horthystagárdistafasisztáktól!

 
"Kedvencek: szex" - írja adatlapján Romeo. Nos, ha már ezt írja magáról, lenne egy jó tippünk. Épp pár napja mutattuk be a halmozottan hátrányos helyzetű Barbarát, azaz az atombuzi (nem a napon barnult) Pikacs Krisztiánt, aki bizonyára örömmel huncutkodna egyet a kacsalábon forgó cigánykastélyban. 
Ismét megbizonyosodhattunk a cigány "kultúráról": divat maffiózónak lenni, szamurájkarddal, pénzzel, késsel nomeg "verdával" pózolni vagy épp striciket futtatni. Divat a deviancia  - a mokkák szaporodnak, mint az egerek, sok jóra ne számítsunk, ha ilyen környezetben nőnek fel a gyerekeik.
Orbán Viktor a mai napig (!) tagadja a cigánybűnözés létét, ráadásul a soraikban a Parlamentben egy börtönt is megjárt köztörvényes cigánybűnöző található Farkas Flórián személyében, aki "rejtélyes" módon a gengszterváltás után köztársasági kegyelemben részesült, és megúszta az újabb sikkasztását felelősségrevonás nélkül... Persze az ügyet 30 évre titkosították. Ne feledjük, hogy évek óta fideszesek irányítják az önkormányzatok többségét, a polgármestereik mégsem tettek semmit - noha bőven lenne rá lehetőségük, hogy gátat szabjanak a féktelen segélyezésnek és a megélhetési szaporodásnak, hogy fellépjenek a mindenkit terrorizáló cigány famíliákkal szemben - de nem... Ők mélyen hallgatnak ezügyben - szemben mondjuk Monok polgármesterével vagy Mali Zoltánnal... Ezt nem árt szem előtt tartani a következő választásnál.
Kuruc.info