Valószínűleg a saját bőrükön és pénztárcájukon is érezték már, hogy 2011. november 1-vel hatályba lépett a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény legfájóbb módosítása, amely lényegében felszámolja a pénznyerő automata üzemeltetés eddigi piacát. A törvénymódosítás bevezetett egy Magyarországon eddig teljesen ismeretlen, új lehetőséget: a szerver alapú pénznyerő automata üzemeltetést.
A jelenlegi pénznyerő automatákat legkésőbb 2012. december 31-ig ki kell vonni a piacról. Addig is havi 500 000 forint a játékadó.
A törvény bevezetett egy új gépfajtát, a szerver alapú pénznyerő automatát. Új szereplő jelenik meg a piacon: a szerencsejáték szerverüzemeltető, ami csak szerencsejáték szervezési engedéllyel rendelkező cégeknek szolgáltathat játékprogramokat.
A szervereket az adóhivatal napi 24 órában, heti hét napban közvetlenül ellenőrzi.
Figyelem! Nem lehet szerverüzemeltető az a cég, amelyik pénznyerő automata terminált is üzemeltet. A kettő kizárja egymást!
Ennek megfelelően cégünket a szerver alapú pénznyerő automaták üzemeltetésére hoztuk létre. Alkalmazottaink mögött 20 éves szakmai tapasztalat áll, amely biztosítja a vendéglátó egységek üzemeltetőit, hogy a legmegbízhatóbb partnerek között tartanak majd számon bennünket.
Cégünk már felkészült a fent említett változásokra, hogy a jelenlegi és jövőbeni ügyfeleinket teljes mértékben ki tudjuk szolgálni.
Mi nem beszélünk a levegőbe, nem állítunk valótlanságokat.
Nálunk természetes, hogy a műszaki hibákat 4-8 óra alatt elhárítjuk, hogy mindig mindenhol megfelelő színvonalú gépeket üzemeltetünk, hogy szerelőinket a nap 24 órájában el lehet érni, és az elszámolásunk mindenhol precíz és pontos.
Amennyiben az Ön vendéglátó egységében régebben üzemelt pénznyerő automata, és a régi nyerős cége nem foglalkozik tovább üzemeltetéssel, vagy egyszerűen váltani szeretni, kérem, keressen minket az alábbi telefonszámon:
+36-30-455-6242
Várjuk érdeklődését:
GR cégcsoport