Nem csillapodnak a kedélyek. Hiába indított el lavinát Lippai László (51) színművész ügye a balhés végrehajtóval, dr. Zoltán Ákos és brigádja ma is teszi dolgát, mintha mi sem történt volna. A máskor oly fürge és tettrekész nyomozó hatóságok ölbe tett kézzel ülnek.

Mint arról beszámoltunk, a színész többmilliós autóját dr. Zoltán Ákos végrehajtó hiéna mindössze 570 ezer forintért árverezte el egy 61 ezer forintos tartozás miatt. Nem csak a végrehajtót, a színész pénzét is elnyelte a föld, Lippai ugyanis azóta sem kapta meg a kocsija után járó 509 ezer forintos hátralékot. Egyre több károsult számol be megdöbbentő történeteiről, a végrehajtók áldozatai pedig továbbra is tehetetlenek. Közben a hírhedt végrehajtó szombaton újra akcióba lépett.
– Három évvel ezelőtt felejtettem el befizetni egy vízszámlát. Különös, hogy ezt csak most akarják behajtani rajtam, de az elmaradásomat természetesen rendezni szeretném – mesélte T. Lajos (50), akinek 25 ezer forintos tartozása a három év alatt több mint 78 ezer forintra hízott. – Ahogy megérkezett a levél, tárcsáztam a végrehajtó irodáját, és részletfizetést kértem. A hölggyel abban állapodtunk meg, hogy szerdán az irodában részletekben fizethetek, másnap mégis az ajtómon kopogtatott a végrehajtó, kezében a listával, hogy melyik értékeimnek inthetek búcsút.
Hiába fizetnek a panaszosok, a furfangos végrehajtók sokszor makacsul ragaszkodnak jussukhoz. B. Ildikót (42) majdnem egy évvel azután találta meg a végrehajtó, hogy már régen kifizette a 10 ezer forintos parkolási bírságát.
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
– A parkolási társaságot is felhívtam, hogy elutaltam a pénzt, szeretnének-e igazolást róla – mondta Ildikó, aki igazolni tudja, hogy rendezte tartozását. – Nem kértek. Kilenc hónappal ezután érkezett a levél: fizessek 43 ezer forintot a végrehajtónak! Két napra rá pedig rátette a kezét a két autónkra, a családi házunkra, de még a tiszai üdülőtelkünkre is.
– Csak a kamarának három levelet küldtünk, de a fülük botját sem mozgatták – panaszkodott Ildikó, aki csak kitartásának köszönhette, hogy másfél év után végül leszállt róla és családjáról a végrehajtó.
A csaló irodájának elérhetősége: 1043 Bp. Kemény G. utca 6, 2. em. 9. ajtó.
Zoltán Ákos telefonszáma: 06-1-272-0244, fax: 272-0245, 06-30-579-7606, 06-30-579-7611.
Céges autójának rendszáma: MBC 028.
A cégnyilvántartás szerint dr. Zoltán Ákos (an: Dénes Ilona) bejelentett lakcíme 2112 Veresegyház, Vásárhelyi Pál utca 65. A kisemmizett, bajba jutott emberek ingóságainak és otthonainak áron aluli átjátszása által szerzett milliókból vásárolt ház fotója:
Zoom
(Kuruc.info - Blikk nyomán)
Kapcsolódó: