Közel 13 millióan látogatják meg naponta a száz legnézettebb hazai weboldalt. Hírportálok, női magazinok, levelező- és apróhirdető oldalak szerepelnek a rangsor élen - írja az ite.hu online marketing hírportál, mely összeállította a száz legnézettebb hazai internetes oldal rangsorát.
A táblázatban látható látogatottsági adatok a hazai oldalak hazai egyedi valós felhasználóinak számát mutatják január hónapra átlagolva. A mért adatok forrása a Gemius-Ipsos publikus adatbázisa, a b betűvel jelzett más webaudit szolgáltató, vagy egyéb becsült adat. A táblázatban nem szerepelnek a külföldi oldalak (Google, Youtube stb.) sem a külföldi látogatók.
A táblázatban kilenc adatot ismertetnek. Az első oszlopban az adott weboldal helyezése látható a napi egyedi látogatószám alapján. A második oszlopban az adott weboldal domainje látható, míg a harmadik oszlopban a napi egyedi hazai látogatószám.
A táblázat következő oszlopában közlik az oldal jellegét is tájékoztatásképpen, bár a pontos besorolás nem volt minden esetben könnyű feladat, mégis információt ad az oldal jellegéről. Az ötödik oszlopban a domain regisztrálásának éve található.
A hatodik, hetedik oszlopban a weboldalak erejét mutató számok találhatók, amelyek elsősorban a keresőoptimalizálás során mutatja egy-egy oldal erejét. A PA, azaz Page Authority, és a DA, azaz Domain Authority a moz.com mérőszámai, és amely azt mutatják, hogy egy-egy weboldalnak mennyi esélye van, hogy jól szerepeljen a Google találati listáján. A mutatók 0-100-ig terjedő logaritmikus skálán alapszanak, amely számos tényezőt, így az oldalra mutató linkek számát, erejét, bizalmi értékét és egyebeket vesznek figyelembe. Végül az utolsó oszlopban szerepelnek az Alexa magyarországi rangsorában az oldalak által elfoglalt helyezések. (Részletesebben az ite.hu cikkében.)
Amint azt a címben is jeleztük, portálunk a 34. helyezést érte el a listán. Talán első pillantásra nem tűnik a legelőkelőbb helyezésnek, azonban ne feledjük, hogy ez nem híroldalak versenye, hanem lefedi a világháló teljes magyar "részlegét", így jelen vannak a nagyobb érdeklődésre számot tartó szórakoztató oldalak (ezen belül bulvár, sport, női magazin stb.) vagy olyan "praktikus" oldalak, ahol adni-venni lehet vagy valamilyen konkrét információnak tud utánanézni a szörfölő.
Ha csak a hírportálokat nézzük, akkor mindössze négy ilyen jellegű oldal szerepel a Kuruc.info előtt (Origó, Index, Hír24, HVG - a Startlap a listában szereplő megjelöléssel szemben nem hírportál, hanem csak egy hírgyűjtő), ami, figyelembe véve azt, hogy mind a négy előttünk lévő portál tízmilliókból, több tucat munkatárssal működik, ráadásul gyakran több aloldal is hozzájuk tartozik, ami ugyancsak az alapoldal látogatottságát növeli, továbbá a mi látogatottságunk jelentős részét kitevő, a külföldi és az elszakított területeken élő magyarok kattintásait sem számolták bele, - szerénytelenség nélkül mondhatjuk - egyáltalán nem rossz eredmény, köszönet érte olvasóinknak.

Az azonban, hogy a zsidó sajtó legtöbb pénzzel kitömött felületei megelőznek bennünket, nem csak azt mutatja, mennyire tud labdába rúgni a magyar ember a saját hazájában, és nem is csak azt, hogy milyenek a lelki-szellemi közállapotok hazánkban, hanem - azt mondják, minden rosszban van valami jó - azt is, hogy továbbra is igaz a jelmondatunk: mi vagyunk a legolvasottabb jobboldali / nemzeti hírportál. Az összehasonlítás ugyan problémás, mert hogyan nevezhetnénk jobboldalinak annak a Magyar Nemzetnek az internetes oldalát, amely a "fasiszta és nyilas uralom alóli felszabadulásról" írt néhány nappal ezelőtt 1945. február 3-a kapcsán?*

Lendvai a Kubatov listáit leleplező Kuruc-cikkel a kezében - ugyan ő is olvasónk, de legalább nem ért egyet velünk, a Magyar Nemzet fenti soraira viszont igazán büszke lehetett...
Mindenesetre az MNO a 48. a sorban (a Híradó.hu is mögöttünk kullog, a 36. helyen), sorban utána következnek a jobb- és balliberális oldalak (egyik sem kevés pénzből működik): ATV (49.), Nol (azaz Népszabadság Online, 50.), 444 (51.), Heti Válasz (52.), valamivel hátrább a Cink (69.), a lista végén pedig a Hír.ma (87.), a Stop (89) és sereghajtóként a 168 Tóra (93.).
Más nemzeti radikális oldal még csak nem is szerepel a listán, így mi vagyunk itt ennek az irányzatnak az egyedüli képviselői. Akkor lesz majd jó világ, ha a helyzet fordított lesz, és egy-két zsidó lapocska őrzi majd egy jövőbeli százas lista végén az emlékét a jelenlegi dicstelen időknek... De addig is nekünk kell tartani a frontot - tesszük is, amíg tudjuk, olvasóink segítségével.
Íme a lista, kattintson a képre a nagyobb méretért!

* Egészen pontosan ez szerepelt a Magyar Nemzet február 14-i, pénteki lapszáma 2. oldalának alján:
1945. február 3-án szabadult fel Budapest a fasiszta és nyilas uralom alól. A II. világháborúban a szovjet hadsereg csapatai utcáról utcára folyó harc után 1945. február 13-án foglalták el Budát. Ezzel - miután Pesten már január 18-án véget értek a harcok - befejeződött Budapest felszabadítása a fasiszta és nyilas uralom alól.
Megismételjük: ez nem a Népszabadságban, nem a Népszavában, nem a Mazsihisz, az ATV vagy a Szombat oldalán jelent meg, hanem a "polgári-keresztény-nemzeti" Fidesz házi lapjában. Így gondolkodnak ők erről a kérdésről. Meg lehet köszönni nekik ezt is április 6-án.
(Ha valamelyik olvasónknak netán megvan a lap, kérjük, szkennelje be és küldje el nekünk!)
(Kuruc.info)
Frissítés: íme a "Magyar" Nemzet február 14-i számának 2. oldala, így nevezik felszabadításnak a tragikus szovjet megszállást:
Zoom
Zoom
Nagyobb méretben: