Exkluzív, a nyilvánosság előtt még soha meg nem jelent fotókat láthatnak olvasóink a Sorsok Háza nevű újabb holomonstrum B és D épületéről.
Zoom
Az építkezés befejezése erősen csúszik. De az építő cég, a Market Építő Zrt.-nek – a Bajnai-féle Wallis érdekeltsége, amely az Orbán-féle stadionokat építi – nem kell kötbért fizetnie. Hogy miért? Ezt a kérdést a balliberális sajtó sem teszi fel. Nem érdekes?
De az.
Zoom
A szabálytalanságok és a várható költségtúllépések sem akadályozzák a kormányt, hogy a Sorsok Házára előirányzott 5,3 milliárd forintnyi összeget Schmidt Mária projektvezető költse továbbra is annak ellenére, hogy a zsidó-cionista holokausztluvnya összeveszett Lázár Jánossal, a miniszterelnökséget vezető miniszterrel, a mazsihiszes Zoltai Gusztáv tanácsadói státusza ürügyén.
A Józsefvárosi pályaudvarnál épülő Sorsok Háza és annak messziről látható, gigantikus Dávid-csillaga jóval többe kerül majd átadási állapotában, mert a jelzett összeg még nem tartalmazza a belső tér berendezését, a kiállítási anyagokat stb. A teljes költség mintegy 6,7 milliárd forint lesz.
Zoom
Közben mennek a milliárdok zsinagógákra is, mert Orbán semmitől nem retteg jobban, mint a zsidóktól. "Miközben gyerekek éheznek" - visong a ballib média, ha valami másról van szó.
A holokausztluvnya a teljes összegből mintegy további 2 milliárd forinttal fogja növelni vagyonát.
Aki nem ismeri, íme Schmidt Mária saját összeállítású önéletrajzának néhány adata:
Három éves kutatási ösztöndíj a magyar zsidóság 20. századi történelmének tanulmányozására az MTA-Soros Alapítványtól
Témavezető: Dr. Ránki György (1985-1988)
Kutatási ösztöndíj a Jeruzsálemi Yad Vashem magyar holokauszttal kapcsolatos anyagának tanulmányozására (1987 október-november)
Egy éves kutatási ösztöndíj az MTA-Soros Alapítványtól az Indiana University Jewish Studies programjához, Bloomingon, Indiana, USA (1988-1989)
Féléves kutatási ösztöndíj a Tel-Avivi Egyetem 1945 utáni összehasonlító történelemmel foglalkozó munkacsoportjánál (1989-1990)
Egy éves kutatási ösztöndíj a Humboldt Alapítványtól a berlini Technische Universität Zentrum für Antisemitismusforschung intézetéhez (1990-1991)
Az enyveskezű nő mindkét gyermeke a Lauder Javnéban végzett. Hatalmas pénzeket nyúl le a büntetett előéletű, Orbán-haver Várhegyi Andrással kart karba öltve, akivel több közös cégük van. Amelyben ott ül Ungár Anna nevű lánya is, tulajdonosként.
Ha valaki Schmidtet meglátja az utcán, markolja meg a pénztárcáját, mert a benne lévő bankók 15-20 százaléka veszélybe kerül. Ő ilyen arányban lop.
Szalonna János