Hende Csaba, a tegnap, szeptember 7-én lemondott honvédelmi miniszter az Orbánt minden sodrából kihozó, ócska, az illegális bevándorlóknak akadályt alig jelentő kerítés kudarca kényszerítette ki hivatalából.
Azon nem csodálkozunk, hogy a hazai sajtónak nem tűnt fel az, amikor Hendéék kérlelték Izraelt, hogy olyan zsidós, apartheid-féle kerítés építésére adjanak nekik tanácsot, amivel ők zárják ki hermetikusan az afrikai bevándorlókat.
Zoom
Kellett volna egy kis közbenjárást kérni a helyi főnökségtől...
Aki nem hiszi, ennek mekkora sajtója volt Izraelben, olvassa el a Times of Israel portál szeptember 3-i cikkét a témáról. A címe ez: „Magyarország, Bulgária Izraelt kérdezgeti a migránsokat távol tartó kerítésről”. Az alcíme meg ez: „A hivatalosságok érdeklődnek a zsidó államban húzódó kerítés másolásáról, de nem valószínű, hogy erre kapnának engedélyt az EU-tól”.
Zoom
Aki azt hiszi, hogy ez a hír csak e lap figyelmét keltette fel, feltétlenül olvassa el a Hárec nevű angol nyelvű izraeli napilap portálja egy cikkének utolsó két sorát, amely szerint „Magyarország és Bulgária meg akarja tanulni Izraeltől, hogy miként kell építeni határkerítést, és Izraelben erre persze büszkék. Hát nem vagyunk világítótornyok a gojoknak?” – teszi fel a kérdést gúnyosan a cikk írója.
Ami a Times of Israel beszámolóját illeti, abból megtudhatjuk, hogy Hendét, aki köztudottan napi többszöri hetyegésre rendelt irodájába női beosztottjai közül nem egyet, az a kerítés érdekelte kifejezetten, amelyik az egyiptomi határra épült a menekültek hullámai felfogására.
Zoom
Éveken át volt a titkárságvezetője az új asszony, akire öregecskedő feleségét lecserélte
A lap kérdezősködött Budapesten a hatóságoknál, és azok nem tagadták Hendéék érdeklődését. Azt persze ne is kérdezzük, hogy Shiri Zsuzsa, az MTI jeruzsálemi szipirtyója miért nem érezte magát illetékesnek leadni azt a hírt, amibe belebukott Hendepufi.
Zoom
Erről a kerítésről van szó
Izrael a 400 km hosszú kerítést az afrikai migránsok ellen építette. Olyan hatékonyan, hogy az afrikai emberi cunamit totálisan felfogta. Ezzel szemben Hende a magyar-szerb határon ledobatott egy szúrós gurigát, miközben titkárnője szoknyájának cipzárját nézegette, amelyen szerszáma inkább fennakadt, mint egy nigériai az acéltüskén.
Hjalmar Sakk - Kuruc.info
És a végére még egy kis érdekesség: mialatt a magyarok "lábbal tiporják" az emberi jogokat azzal, hogy megépítették a határon azt a tyúkhálót, aközben Szaúd-Arábia ezt hozta létre iraki határán. Mellesleg német segítséggel...
Szóval akkor hogy is van ez? - teszi fel a kérdést a képet beküldő olvasónk.
Zoom