Távozásának oka az, hogy régóta feszült a viszonya Gyurcsány Ferenccel, és hát mégsem kelhet ki az ágyból reggelente szerelme szőrös karjai közül úgy, hogy van egy icipici felhő ébenfekete szempillái hegyén, s megremeg a kicsiny szíve, ha belegondol: van egy férfi, akit nem ölelhet meg beérkezéskor a munkahelyén, mert az már a tréfát sem érti, s játékossága elillanása óta orrol rá valami buta apróságért.
Az egyik kormányközeli internetes portál tudta meg, hogy távozik posztjáról a kormány személyügyi államtitkára. Szetey Gábor az üzleti szférában és külföldön folytatja pályafutását. Reméljük, minél messzebb megy.

Hiányozni fog
A kis édes és Gyurcsány viszonya állítólag a tavaly nyári kormányátalakítás óta vált feszültté. Szetey kormányban maradása ekkortól elsősorban annak volt köszönhető, hogy a fartúró államtitkár aktív kormánytagságát akarta felhasználni a buzeránsok regisztrált élettársi kapcsolatának elismeréséért. Sikerült.
A portál megkeresésére a kis titkolózó csak annyit mondott, hogy a miniszterelnökkel kormányzati feladatairól folytatott tárgyalásai végéig nem kíván nyilatkozni esetleges távozásáról. A lap szerint viszont Szetey nehezen visszautasítható ajánlatot kapott az üzleti szférából, feltehetően egy jóképű és jó nagy... autóval rendelkező potenciális pártnertől.
Az államtitkár állítólag jövő hétfőn folytatja le kormánytagságával kapcsolatos utolsó tárgyalását a miniszterelnökkel, valószínűleg állva. Szetey egyébként a Gyurcsány környékén szokásos cégpanamákban, állami pénzlenyúlásokban is részt vett. "Személyügyi" államtitkári posztja önmagában is nonszensz, az adófizetőktől való lopás különös kegyetlenséggel elkövetett módozata. Kinevezése törvénytelen volt, hiszen a C-típusú nemzetbiztonsági átvilágítás kizáró tényezőnek minősíti a buzeranciát. A kisköcsög százmilliókat osztott szét különféle buzi és ideológiai kapcsolatainak pályázatok címén. Egy napon remélhetően felakasztják.
(Kuruc.info - MNO - Hírszerző)


Kapcsolódó